Studiestart 2021

Velkommen som ny student ved Handelshøyskolen!

Vi starter opp med velkomstdag og informasjonsmøte mandag 16. august, og gleder oss til å møte alle nye studenter.

Velkommen som ny student på bachelorprogrammet i økonomi og administrasjon

På denne siden finner du informasjon om studiestart for bachelorprogrammet i økonomi og administrasjon høsten 2021. Velkommen til informasjonsmøte for programmet mandag 16. august kl. 09.00.

Velkommen som ny student på bachelorprogrammet i samfunnsøkonomi

På denne siden finner du informasjon om studiestart for bachelorprogrammet i samfunnsøkonomi høsten 2021. Velkommen til informasjonsmøte for programmet mandag 16. august kl. 09.00.

Velkommen som ny student på masterprogrammet i økonomi og administrasjon

På denne siden finner du informasjon om studiestart for masterprogrammet i økonomi og administrasjon høsten 2021. Velkommen til informasjonsmøte for programmet mandag 16. august kl. 12.30.

Welcome to new masters students in Applied Economics and Sustainability

This page contains information about the start of the semester for students admitted to MSc in Applied Economics and Sustainability Autumn 2021. Welcome to Information Day on Monday 16 August at 13:00.

Velkommen som ny student på masterprogrammet i entreprenørskap og innovasjon

På denne siden finner du informasjon om studiestart for masterprogrammet i entreprenørskap og innovasjon høsten 2021. Velkommen til informasjonsmøte for programmet mandag 16. august kl. 12.30.

Velkommen som ny student på masterprogrammet i bioøkonomi

På denne siden finner du informasjon om studiestart for masterprogrammet Bioøkonomi - biobasert verdiskaping og forretningsutvikling høsten 2021. Velkommen til informasjonsmøte for programmet mandag 16. august kl. 12.30.