Gjesteforelesning om strategiarbeid i praksis

Av Kateryna Krutskykh

Per Aksel Holving, management consultant i Capgemini Consulting holder gjesteforelesning om strategiarbeid i praksis, 11. mars, kl. 12.15 - 13.15.

Per Aksel Holving er invitert som gjesteforeleser i emnet AOS237 Foretaksstrategi, men andre studenter og ansatte inviteres også til å delta.

Forelesningen finner sted i Tårnbygningen kl. 12.15 - 13.15 i rom T401.

Kommer du til å bli deltaker på strategiworkshops og lurer du på hvordan du kan bidra? Vil du lede strategiarbeid? Vet du om de vanligste fallgruvene i strategiprosess? Hvordan går en frem, og hvordan arbeide for at ledergruppen står mest mulig samlet rundt virksomhetens strategiske retning?

På fredag deler Per Aksel Holving fra Capgemini Consulting sine erfaringer om å fasilitere og delta på strategiarbeid. Per Aksel Holving har over 25 års erfaring med strategiprosjekter i både offentlige og private virksomheter. Han er en av Norges fremste bedriftsrådgivere innenfor strategisk virksomhetsstyring og har tidligere drevet en egen konsulentvirksomhet, blant annet i samarbeid med Kaplan/ Nortons Balanced Scorecard Collaborative.

Publisert - Oppdatert

Del på