Velkommen som ny student ved Handelshøyskolen NMBU

• Velkommen til studiestart!
    NMBU

Vi ønsker alle våre nye studenter høsten 2017 hjertelig velkommen til Handelshøyskolen NMBU!

Velkommen som ny student ved Handelshøyskolen NMBU

Lørdag 12. og søndag 13. august arrangeres det registreringshelg for nye studenter. Her vil du få studentkort, datatilgang, info om IT-systemene (Studentweb og Canvas) og info om det sosiale livet på Campus Ås. Du vil også møte fadderen og faddergruppen din, som vil hjelpe deg igjennom helgen! Se program for registreringshelgen.

Mandag 14. august arrangeres informasjonsmøte for alle nye studenter ved Handelshøyskolen. Studieprogrammene har egne informasjonsmøter. Klikk på studieprogrammet du er kommet inn på, og finn tidspunkt for informasjonsmøtet for ditt program.

Bachelorprogrammer (tre år)
Samfunnsøkonomi
Økonomi og administrasjon

Masterprogrammer (to år)
Entreprenørskap og innovasjon
Samfunnsøkonomi (Economics)
Økonomi og administrasjon (Siviløkonom)

Fadderuka
Handelshøyskolens fadderkomité ønsker deg velkommen som ny student her ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) og til Handelshøyskolen. Ved studiestart vil du bli tatt imot av våre rundt 50 faddere. Din fadder vil hjelpe og guide deg gjennom det du måtte trenge hjelp til de to første skoleukene, og vise deg hvorfor NMBU har ett av Norges beste studiemiljøer.
Informasjon om fadderuka ved Handelshøyskolen finner du her.

Facebook-grupper for nye studenter ved Handelshøyskolen
Som ny student ved Handelshøyskolen, anbefaler vi deg å følge oss på Facebook.
Fadderne har også laget egne facebook-grupper for nye bachelor- og masterstudenter ved Handelshøyskolen. Du finner andre nye studenter og erfarne studenter (faddere) i denne Facebook-gruppen. Meld deg inn i bachelor- eller mastergruppen:

Published 18. juni 2015 - 15:37 - Updated 3. august 2017 - 9:00