Velkommen til seminar om rødt kjøtt, tarmhelse og -kreft

Av Janne Karin Brodin

Storfekjøtt
StorfekjøttFoto: Animalia / Moment Fotografi

Er det noe vi kan gjøre for å produsere et sunnere norsk storfekjøtt?

Svaret får du ved å delta på seminaret. Velkommen til sluttmøte for prosjektet "Identifisering av det sunneste storfekjøttet".

Tid: 26. oktober 2017  kl  9-16.15
Sted: Bygning 22, Fellesauditorium, NMBU Campus Adamstuen, Ullevålsveien 72, Oslo
Deltakeravgift: Selve seminaret er gratis, men med lunsj kr 440,-/person. Det finnes kaféer og butikker i området
Påmelding til

Påmeldingsfrist hvis du ønsker lunsj: 12.10.2016
Påmeldingsfrist uten lunsj: 19.10.2017     

Lenke til program

Publisert - Oppdatert

Del på