Åpning av NMBUs bærekraftshub

Åpent seminar
Kl.
10:00 - 13:30

Gjennom opprettelsen av NMBUs bærekraftshub vil vi tilrettelegge for mer samarbeid rundt bærekraft på tvers av fakulteter og fagområder. Bærekraftshuben har som mål å skape et samlingspunkt for utvikling av forskning og utdanning. I årene fremover skal vi derfor være et uformelt og inkluderende møtested for studenter og ansatte.

Den nye bærekraftshub’en finner du til venstre når du kommer inn i 1. etg i Økonomibygget. Den inneholder fellesarealer, delte arbeidsplasser, gjesteplasser, studentrom, og noen faste plasser for å legge til rette for samhandling mellom ulike bærekraftsinitiativer. Det betyr at du også finner engasjerte deltakere fra NMBUs bærekraftsarenaer.  Det skal være høyt under taket for debatt og diskusjoner om bærekraft på NMBU!

Bærekraftshub’en skal fasilitere:

1. Kreativitet - gjennom fysiske rom for tverrfaglige grupper og samarbeid
  2. Refleksjon – gjennom skrivebordsplasser for fokusert arbeid knyttet til utvikling av felles aktiviteter og nytenkning
  3. Tilknytning – gjennom uformelle møtepunkter for innovativ tenkning – for ansatte, så vel som studenter
  4. Formidling og synlighet – både internt for NMBU-ansatte og eksternt for besøkende/samarbeidspartnere, ved å presentere bærekraftsarbeid ved NMBU, samt gjennomføre formelle aktiviteter, seminarer og andre arrangementer.

For eksempel ønsker vi å legge til rette for ukentlige lunsjer med presentasjoner og diskusjoner rundt aktuelle bærekraftstema.

Åpning av bærekraftshub’en den 27 januar

Program 10.00-12.00:

• Åpning og introduksjon med - Astrid Sinnes
  • Kort om Bærekraftshub’en – Siri Eriksen
  • Universitetenes rolle for bærekraft - Arjen Wals
  • Diskusjon og spørsmål

Program 12.00-13.30

• Lunsj – 30 min
  • Workshop fra kl. 12.30: Hvilken rolle kan bærekraftshub’en ha?

Du er velkommen til å delta på hele eller deler av programmet.

Det blir servert kake og kaffe.

Meld deg gjerne på her: https://nettskjema.no/a/310309
Del gjerne invitasjonen med andre!

Vel møtt!

Økonomibygningen