Innovasjonsdag ved NMBU

Innovasjonsdag
Kl.
09:30 - 15:00

Det handler om innovasjon og entreprenørskap når forskere, studenter, aktører fra næringsliv og offentlig sektor er invitert til Innovasjonsdagen. Meld deg på allerede i dag!

Det blir en hel dag dedikert til innovasjon og entreprenørskap og arrangementet  blir en møteplass for et bredt spekter av ulike lokale innovasjonshistorier og mingling på tvers av fagmiljøer og interessegrupper. Det hele skjer på Vitenparken, Campus Ås.

Du vil bli kjent med spennende prosjekter fra forskningsmiljøene på Ås, studenter som brenner for innovasjon og entreprenørskap, samt start-up selskaper som utvikler revolusjonerende teknologi for miljø, akvakultur og landbruk. Vi ønsker deg velkommen til en dag for inspirasjon til din egen innovasjonshistorie.

Innovasjonsdagen er en del av prosjektet Entreprenørskapslandsbyen Campus Ås, og arrangeres av NMBU, Aggrator, Ard Innovation og Eik Lab med bidrag fra Viken Fylkeskommune.

Meld deg på her

Arrangementet er lagt opp som åpen dag med fastlagt program (se under). Gjestene er velkommen til å delta på hele eller deler av programmet. i forhold til interesse og tid. Vi byr på pitcher, presentasjoner og panelsamtaler fra scenen, utstilling med teknologi og prosjekter, samt
mye tid til mingling.

Program:

09:30: Registrering og kaffe

10:00-10:15: Åpning av Innovasjonsdagen

10:15-11:00: Sesjon NMBU. I denne sesjonen får du høre om NMBU sin store
bærekraftsatsning, som gjennom tverrfaglig fokus i forskning, innovasjon,
undervisning og formidling skal bidra til bærekraftsmålene. På innovasjonsdagen
møter du mennesker bak ideer som løser plastproblematikken og gjør jordbruket
grønnere gjennom SmartFarming.

11:00-11:30: Kaffe/mingling/besøke utstillinger.

11:30-12:15: Sesjon Ard Innovasjon; Fire forskere presenterer sine løsninger på morgendagens
utfordringer.

12:15-13:00: Lunsj/mingling/besøke utstillinger.

13:00-13:45: Sesjon Eik Lab og Green Innovation Student lab;
Eik Lab er studentenes arena for innovasjon og prosjekter med
næringslivet. I år har vi flyttet inn i flunkende nye og moderniserte lokaler, og
gjennom økt bemanning har vi skalert opp vårt tilbud til studenter og bedrifter.

13:45-14:15: Kaffe/mingling/besøker utstillinger.

14:15-15:00 Sesjon Aggrator; Aggrator er inkubatoren på Campus Ås som
arbeider med å utvikle selskaper fra «gründergarasje til børs». Du vil få høre mer
om hvordan Aggrator hjelper selskapene både fra oss og fra noen av våre