Offisiell åpning av Veterinærbygningen – og feiring av samlokalisering av NMBU

seremoni
Kl.
12:00 - 14:10

Tiden er inne for den offisielle overrekkelsen av symbolsk nøkkel fra Statsbygg til NMBU og Veterinærinstituttet. Overrekkelsen vil feires med et stort arrangement 1. september.

12:00 – 13:00 Åpent arrangement i parken foran Veterinærbygningen

NB: Arrangementet er fullbooket. Lenke til livestream her.

Statsbyggs direktør Harald V. Nicolaisen overrekker de symbolske nøklene til landbruks- og matminister Olaug Bollestad og forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim, som igjen leverer nøklene videre til NMBUs rektor Curt Rice og til konstituert administrerende direktør ved Veterinærinstituttet, Jorunn Jarp.

Statsrådene og ledere av institusjonene vil holde taler og det blir kunstneriske innslag og studentkor. Leder i Norsk studentorganisasjon, og tidligere studenttingsleder ved NMBU, Tuva Todnem Lund, er konferansier.

13.00 – 14.00 Kake og kaffe for studenter og ansatte serveres i Bikuben

Resepsjonen i Veterinærbygningen