Fix the food

Fix the food

Hendelse avsluttet
Åpnet arrangement
Dager
24. Sep - 25. Sep

Hva er sammenhengen mellom mat og fred, sult og krig? Hvordan kan den onde sirkelen gjøres om til en god? Og hva kan DU gjøre for å bidra til mer bærekraftige matsystemer?

Bli med på Fix the Food; en internasjonal fredskonferanse og en annerledes matfestival 24. og 25. september. 

Da Verdens matvareprogram ble kunngjort som årets fredsprisvinner i oktober i fjor ble sammenhengen mellom mat og fred satt på den internasjonale agendaen. Nesten ett år senere markerer Nobels Fredssenter slutten på et år med feiring og utforsking av Nobels Fredspris 2020.

Vi samler fredsprisvinnere, beslutningstakere, fredsarbeidere og mataktivister for å gjøre opp status og diskutere løsninger for et mer bærekraftig matsystem. Og vi inviterer Oslofolk til å være med på feiringen på en annerledes matfestival på Rådhusplassen.

Fix the food-konferansen er laget i samarbeid med World Food Programme og foregår 24 september fra 09.00 til 12.00. Den strømme direkte fra Nobels Fredssenter til publikum over hele verden. Etter konferansen åpner Fix the Food-festivalen utenfor Nobels Fredssenter med matboder, inspirerende foredrag og aktiviteter for hele familien. Følg med for oppdateringer på program!

Sted
Rådhusplassen og nett
Kontaktperson
Published 9. juli 2021 - 15:05 - Updated 9. juli 2021 - 15:08