Avslutningskonferanse FoodProFuture

Avslutningskonferanse FoodProFuture

Hendelse avsluttet
Konferanse
Dager
Hele dagen

Prosjektet FoodProFuture planlegger en to-dagers avslutningskonferanse. Det blir en såkalt hybridkonferanse.

Dato: 19. oktober 2021 – 20. oktober 2021
Sted:
Vitenparken Campus Ås, Fredrik A. Dahls vei, Ås
Pris:
Gratis deltakelse

FoodProFuture startet i 2017 og var det første store norske forskningsprosjektet rettet mot plantebasert mat
De siste fire årene har våre forskere undersøkt potensialet for produksjon og prosessering av plantebaserte matvarer med høyt proteininnhold i Norge. Forskerne har også vurdert aksepten for, og etterspørselen etter, plantebaserte produkter i det norske markedet. Viktige spørsmål knyttet til bærekraft, næringsverdier og helseeffekter ble også undersøkt.

Prosjektet har vært ledet av NMBU ved professor Anne Kjersti Uhlen. Forskere ved NMBU har sammen med andre aktører som NIBIO, Nofima og Graminor tatt fatt på utfordringene for økt produksjon av norsk planteprotein.

I prosjektet har forskere sett på muligheter og utfordringer, identifisert løsninger og fremtidige behov for forskning og utvikling.

Konferansen er for deg som er interessert i plantebasert mat og ønsker å vite mer om mulighetene som finnes i Norge

Konferansen blir arrangert for å dele funn med et større publikum og diskutere disse med næringsliv, forvaltning og matinteresserte nordmenn.

Kanskje jobber du i landbruket eller matindustrien, enten du er matprodusent, jobber i et departement eller direktorat, en bransjeorganisasjon eller i dagligvarehandelen? Uansett er du hjertelig velkommen! Vi ser frem til å dele verdifull innsikt, skape dialog og fylle kunnskapshull.

Konferansen er en hybrid

På grunn av Covid-19-restriksjoner vil konferansen være en hybrid: det vil være muligheter for å delta enten digitalt eller fysisk. Under normale forhold har Vitenparken kapasitet til å ta imot 150 gjester, men på grunn av smittevern reduseres dette til 60 personer. Konferansen kan også strømmes direkte fra hele verden.

Konferansen er gratis og åpen for alle, men de fleste presentasjoner vil være på engelsk.

Klikk her for informasjon om program og påmelding.

Sted
Vitenparken
Adresse
Høgskoleveien 1, 1433 Ås
Campus Ås
Kontaktperson
Published 8. juni 2021 - 15:40 - Updated 8. juni 2021 - 15:40