Karrieredagen 2020

Karrieredagen 2020

Kl.
11:00 - 15:00

Karrieredagen ved NMBU er en møteplass for studenter og bedrifter. Dersom du er avgangsstudent ved NMBU har du mulighet til å forhøre deg om ledige stillinger og trainee-opplegg i de ulike bedriftene. Har du fortsatt noen år igjen, er dette en glimrende mulighet til å bli bedre kjent med bedrifter som er interessert i din utdannelse og deg, planlegge oppgaver og få muligheten til å søke relevante sommerjobber.

Ønsker du å være godt forberedt til Karrieredagen, har vi to digitale arrangementer i forkant:

23.09.20: Jobbsøk på 1-2-3: På dette kurset lærer du blant annet hva en CV bør inneholde. Påmelding via careergate.nmbu.no

07.10.20: Tips og triks til digital Karrieredag". En god profil på careergate.nmbu.no er viktig for å få chatte og snakke med bedriftene. Her får du viter mer om hva som bør være med i profilen din, hva bedriftene ser og ser etter. Påmelding via careergate.nmbu.no.

Digitalt
Campus Ås