Oslo Life Science Conference

Konferanse
Dager
10. Feb - 13. Feb

I forbindelse med Oslo Life Science-konferansens 5-årsjubileum ser vi inn i det neste tiåret.

Bli med når Oslo Life Science-konferansen har 5-årsjubileum i 2020! Fire dager med arrangement om helseforskning, helsenæring, miljøforskning og bærekraft for alle som er interessert i forskning, utdanning, innovasjon, næringsliv og politikk innen livsvitenskap.

I 2020 har vi flere arrangementer for et allment publikum. Se på arrangementene under og sett av datoene! Konferansen er gratis og åpen for alle, men mange av arrangementene krever påmelding.

10. februar: Hovedarrangementet: Life Sciences in the next decade

Tid og sted: Hovedarrangement Oslo Life Science 2020: Life sciences in the next decade 10. feb. 2020 14:30–18:30, Universitetets aula

Hva kan livsvitenskap bringe oss i perioden 2020–2030? Hva blir rollen til kunstig intelligens? Hvordan kan akademia, sykehus og industri samarbeide om å utvikle bærekraftige løsninger for en bedre verden? Hvordan kan Oslo og Norge styrke sin posisjon som kraftsenter for livsvitenskap i Europa? Hvilken rolle får det nye livsvitenskapsbygget ved UiO, som står ferdig i 2024?

Arrangementet holdes på engelsk. Program og påmeldingsskjema

11. februar: Young Talents: Career Opportunities beyond academia

Tid og sted: Young talents – career opportunities beyond academia 11. feb. 2020 13:00–17:30, Stallen, Professorboligen, Karl Johans gate 47

På dette seminaret får PhD-stipendiater, postdoktorer og masterstudenter innen livsvitenskap ved UiO og NMBU, muligheter til å bygge nettverk utenfor akademia. Program og påmelding (påmeldingen åpner 15. februar kl 08)

11. februar: Den beboelige planeten

Tid og sted: Den beboelige planeten 11. feb. 2020 18:00–21:00, Kulturhuset, Youngs gate 6
Klimaendringer påvirker matproduksjon og matsikkerhet. Måten vi produserer mat på, og hva vi spiser, påvirker klimaet. Bli med når vi setter selvberging, mattrygghet og bærekraftig kosthold på menyen med eksperter fra UiO og NMBU. Program og påmelding (påmeldingen åpner 14. februar)

Oslo Life Science-konferansen har 5-årsjubileum i 2020.

Shutterstock / Onchira Wongsiri
Published 13. januar 2020 - 15:43 - Updated 15. januar 2020 - 11:02