Jenter og teknologi 2020

Kl.
10:00 - 14:30

På denne konferansen får du innblikk i spennende studier og karrieremuligheter. Du får møte studenter og kule damer som er ute i arbeidslivet.

Jenter og teknologi 2020
OsloMet

Til konferansen kommer «Årets Ledestjerne» i Dagens Næringsliv Christine Spiten, kreftforsker Simone Mester og flere kvinnelige studentrollemodeller innen teknologifag. Elevene får oppleve et forrykende kjemishow og musikalsk innslag. De får også muligheten til å hilse på roboter og teste teknologiske gadgets hos studenter fra de tre universitetenes “makerspace”.

Arrangementet er gratis, men krever påmelding grunnet begrenset antall plasser og lunsjservering. Meld deg på via nettskjema: https://nettskjema.no/a/jenterogteknologi2020 innen 7. februar 2020.
Vi byr på vegetarisk lunsj. Deltakere må selv besørge transport.

For spørsmål, kontakt:
Tonje Robertsen tonje.robertsen@nmbu.no
Hanne Heiervang hanhe@oslomet.no
eller Anna Valberg a.h.valberg@mn.uio.no

Jenter og teknologi – sjekk ut dine jobbmuligheter!
Bli med på prosjektbesøk etter showet.

Er du nysgjerrig på hva du kan jobbe med om du velger en teknologisk utdanning, som f.eks. ingeniør eller arkitekt? Bli med på prosjektbesøk og se hvordan du kan være med å påvirke fremtidens løsninger for mennesker, bygg og byer. Du får en innsikt i prosjektet og møter engasjerte rollemodeller som forteller om valg de har gjort og hva de jobber med. Prosjektbesøkene arrangeres av offentlige byggherrer og anerkjente selskaper i byggebransjen og skjer i en forlengelse av programmet på Chateu Neuf. Du kan melde deg på når du melder deg på Jenter og teknologi. NB! Begrensede plasser.

Jenter og teknologi er støttet av:
NHO og Kulturdepartementet

Chateau Neuf - Det Norske Studentersamfund