Bærekraftsmarsjen 2019

Array

Bærekraftsmarsjen 2019

Hendelse avsluttet
marsj
Kl.
18:00 - 21:00

Ås kommune, Vitenparken og NMBU arrangerer en nattevandring med bærekraftsmålene. Arrangementet er gratis for barn og voksne i alle aldre. Sammen skal vi gå gjennom lærerike poster for å lære mer om FNs bærekraftsmål!

For første gang kommer verdens vakreste nattevandring til Ås. Arrangementet vil ha fokus på FNs bærekraftsmål og forskning på NMBU som bidrar til å nå målene. Arrangementet er en del av uka med verdensdagen for psykisk helse som i år har temaet «Gi tid».  Arrangementet starter med appeller 11. oktober klokken 1800 ved Ås rådhus. Vandringen går videre med hode- eller lommelykt til NMBU og Vitenparken hvor det blir utstillinger og aktiviteter i flere av NMBUs bygg. Verdens vakreste nattevandring er et gratis og alkoholfritt arrangement. Vi anbefaler at du har med deg:

• Hodelykt/lommelykt
• Varme og vanntette klær

Detaljert program og kart blir lagt ut når arrangementet nærmer seg.

 

https://www.nmbu.no/om/miljoarbeidet/b-rekraftsmarsjen-2019

https://www.facebook.com/events/1327844920705823/

 

Hvorfor nattevandring på Ås? FNs bærekraftsmål er verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030. Bare halvparten av Norges befolkning har hørt om bærekraftsmålene.  Nattevandring for bærekraftsmålene er et gratis turarrangement der deltakerne går sammen i mørket for å rette søkelyset mot FNs bærekraftsmål og utfordringene verden står overfor.

Med hodelyktene på sender vi et sterkt signal til omverdenen. Både i form av en spektakulær lyslenke som snor seg oppover veien, og fordi vi må lyse opp veien for hverandre. Uten samarbeid vil ikke komme frem, og uten samarbeid vil vi heller ikke nå målene.
På veien kan deltakerne lære ulike bærekraftsmålene med underholdning og aktiviteter.

Sted
Ås rådhus
Adresse
Ås rådhus
Campus Ås
Kontaktperson
Published 27. september 2019 - 10:46 - Updated 2. oktober 2019 - 10:47