Energiseminaret 2019

Hendelse avsluttet
Seminar - husk påmelding!
Dager
01. Mar - 02. Mar

Energiseminaret er et to-dagers seminar som tar for seg teknologiske, samfunnsmessige, økonomiske, innovative og politiske aspekter innen energi, med vekt på fornybar energi. Seminaret arrangeres årlig av studenter ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU), og har som mål å være et samlingssted for alle som har en interesse for energi, klima og utvikling.

Energisemniaret 2019 arrangeres 1.-2. mars 2019. Tema for Energiseminarat 2019 er ‘Fossilfri velstand’. Høy velstand er knyttet til et høyt energiforbruk, og det forventes at vi vil trenge mer energi i fremtiden. Sikker tilgang på energi er en forutsetning for økonomisk vekst og velstandsutvikling, men det byr på konflikt med klima- og miljøutfordringer. Husk påmelding!

Aud Max Campus Ås
Campus Ås