Oslo Life Science & Young Talents

Konferanse
Dager
11. Feb - 14. Feb

Den fjerde konferansen i regi av UiO:Livsvitenskap og partnere for alle dere som er interessert i forskning, utdanning, innovasjon, næringsliv og politikk innen livsvitenskap. Konferansen byr også på en egen dag med inspirasjon, karrieremuligheter og nettverksbygging for unge talenter.

Konferansens arrangementer er gratis, men krever påmelding via konferansenettsiden - så meld dere på mens det er plasser tilgjengelig (førstmann til mølla)!

11. februar

Helse og Akademia: Hovedarrangementet vil løfte frem inspirerende eksempler på samarbeid mellom akademia og næringsliv til nytte for pasienter og samfunn. Hvordan kan vi lære av disse eksemplene for å videreutvikle helsevesenet? Hør bla. ledende forskere, Helseminister Bent Høie og innledere fra næringslivet.

12. februar:

Nordic Organ on a Chip Symposium Symposiet bringer sammen forskere og industrielle aktører, primært fra Norden, for å presentere den siste utviklingen i "organ on a chip"-teknologi.

Darwin-dagen 2019: Darwins finker

Unge talenter og karrieremuligheter: På dette seminaret har PhD-studenter, postdok- og mastergradstudenter ved UiO og NMBU mulighet til å skape nettverk utenfor akademia. Bare 100 plasser tilgjengelig: Registreringen åpner på denne nettsiden 15. januar klokka 8.00

13. februar:

14. februar:

Hovedarrangør: UiO:Livsvitenskap Medarrangører: Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU), Oslo universitetssykehus (OUS), Legemiddelindustrien (LMI), Oslo Cancer Cluster, Norway Health Tech, Senter for økologi og evolusjonær synteses (CEES), Bioteknologirådet og Oslo

Oslo Life Science 2019
Oslo Life Science