BYREG 50 år: Fest og fagdag

Hendelse avsluttet
jubileum
Kl.

22. november feirer vi vårt 50-årsjubileum, og du er invitert.

Velkommen til å feire med oss
Shutterstock/Morten Ellingsen

I 1967 ble det første utdanningstilbudet i arealplanlegging etablert på Ås. Siden den gang har fagmiljøet utdannet stadig nye generasjoner med by- og regionplanleggere og har gjennom forskningsaktiviteten satt tydelig preg på utviklingen av norske regioner, byer og tettsteder.

Program for dagen

Vitenparken, Campus Ås, klokken 10 - 16

Arrangementet er gratis. Spre gjerne dette til andre som kan være interesserte.

Programmet er delt i tre, og du kan velge om du vil melde deg på litt eller alt.

DEL 1: BYREG gjennom 50 år (kl. 10 – 12)
Vi tar et historisk tilbakeblikk på hva som har skjedd de siste 50 årene. Denne delen av programmet vil holdes på norsk.

DEL 2: FESTLUNSJ (kl. 12 – 14)
Det blir taler, mat og underholdning når vi samles til festlunsj i storsalen på Vitenparken.

DEL 3: FESTFORELESNING OG PANELDISKUSJON
(kl. 14.15 – 16.00)
Dr. Angelique Chettiparamb fra Henley Business School ved University of Reading innleder til diskusjon om planlegging, forskning og utdanning. Denne delen av programmet vil holdes på engelsk.

Vertskap
NMBU Fakultet for landskap og samfunn
Campus Ås
Published 4. oktober 2017 - 13:38 - Updated 4. oktober 2017 - 13:42