Gradsdagene på Landsam

Fagdager
Dager
22. Jun - 23. Jun

Gradsdagene arrangeres som en fagarena for studenter , ansatte ved NMBU, sensorer, eksterne fagfeller, venner og familie av gradsstudentene. I løpet av disse to disse dagene skal 120 studenter presentere sine gradsoppgaver som parallelle sesjoner.

Programmet går over to dager fra 22. - 23. juni. Det er mange spennende tema innenfor fagområdene landskapsarkitektur, landskapsingeniør, eiendom, eiendomsutvikling, by- og regionplanlegging og folkehelse som skal presenteres.

Presentasjonen foregår i Urbygningen begge dager.
Offisiell åpning av dagene er torsdag 22 juni kl 0830 i Hjerterommet i Urbygningen.
Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Her blir det servert kaffe og senere, kl 1100-1230, også enkelt lunsj.

Program for dagen finner du på bunnen av artikkelen
Velkommen!!

På selve gradsdagen er det reservert parkering på KJERRINGJORDET  – dette vil bli skiltet. (Hvis du heller vil parkere andre steder på Campus må du lese dette)

Hvor er Urbygningen og Kjerringjordet?

LAST NED KART OVER CAMPUS HER!

Vertskap
NMBU Fakultet for landskap og samfunn
Campus Ås
Published 13. juni 2017 - 10:18 - Updated 13. juni 2017 - 10:22