Radiologi

Radiologienheten betjener alle dyrearter som smådyr, hest, produksjonsdyr og eksotiske dyr.

Når Veterinærhøgskolen nå har flyttet til Ås, vil radiologienheten være utstyrt med det siste og mest avanserte utstyret innen bildediagnostikk, blant annet scintigrafi og en 3T MRI (magnetic resonance imaging)-maskin.

Ansatte ved radiologienheten har lang og bred erfaring med de fleste former for bildediagnostikk. Avdelingen består av radiografer, dyrepleiere og tre diplomater innen feltet, samt to spesialistkandidater.

Vi tar ikke imot henvisninger kun til radiologi og ultralyd. Disse tjenestene utfører vi som en del av utredningen av Dyresykehusets pasienter

Emmy tester ut de nye radiologilokalene på Dyresykehuset.

NMBU

Relatert innhold
Dyresykehuset tilbyr nå MR

Flyttingen til et topp moderne dyresykehus gjør at Veterinærhøgskolen Dyresykehuset nå kan tilby MR-undersøkelser. Internasjonale spesialister innen flere fagfelt sørger for en trygg behandling av pasienten og sikker diagnostikk.

Published 15. november 2013 - 15:00 - Updated 14. januar 2022 - 9:17