Pål Johan From

Førsteamanuensis ved Institutt for matematiske realfag og teknologi, NMBU.

Pål Johan From

Pål Johan From er Førsteamanuensis ved Institutt for matematiske realfag og teknologi, NMBU.

Privat
Pål Johan From har bakgrunn fra teknisk kybernetikk på NTNU med doktorgrad i modellering og styring av roboter. Han har gjennom sin forskning utviklet nye matematiske modeller for modellering av kompliserte mekaniske systemer og intelligent styring av roboter.

De siste årene har han ledet robot-gruppen ved instituttet som har utviklet sin egen landbruksrobot.

Froms gruppe forsker i hovedsak på presisjonslandbruk, avanserte systemer for kartlegging av planter og avling samt robotiserte løsninger for en mer effektiv matproduksjon.

Published 18. mars 2015 - 12:21 - Updated 23. mai 2017 - 19:22