Meny
Tidl. konferanser
Fagdag i fornybar energi

Fagdag i fornybar energi

Fagdag i fornybar energi ble arrangerert 20.oktober 2011.

Fagdag i fornybar energi

Se våre foredrag fra fagdagen.

Sted: Studentsamfunnet på Ås
Tid: Torsdag 20.oktober kl 0930-1545

Photo:

Næringsliv og forvaltning ønskes velkommen til fagdag i fornybar energi som gir faglige smakebiter og mulighet for å bli kjent med forskere og studenter og se våre samarbeidsmuligheter. 

Vi har satt sammen et spennende program med smakebiter fra vår forskningsmeny med bidrag fra samfunnsøkonomi, miljøfag og teknologi. Fagområder som sammen bidrar til å styrke utviklingen av vår fornybare fremtid. Næringslivet gir oss sitt perspektiv på fornybar energi og samarbeid med forskningen med eksempler fra Borregaard, Statkraft og Cambi. Les om våre foredragsholdere.

Vi åpner dørene for omvisning på våre laboratorier og du får oppleve våre miljøbevisste studenter løse en miljøbedrifts utfordringer – i beste ”Idol-stil”. Mer informasjon om Klimacamp

Begrenset antall plasser, først-til-mølla prinsippet gjelder! (Påmelding er nå lukket) 
Marius Holm, seniorrådgiver/manager i Burson-Marsteller og tidligere nestleder i Bellona er konferansier. Din virksomhet får mulighet til å ha gratis stand, velg dette ved påmelding.  

Fornybar energi. UMB har et mangfold av utdanningsprogrammer innen fornybar energi.
Fornybar energi. UMB har et mangfold av utdanningsprogrammer innen fornybar energi. Photo:

Om arrangementet:
Fagdagen arrangeres av UMB i samarbeid med Bioforsk og Skog og Landskap, og er et arrangement i Oslo Innovation week 2011. Oslo Innovation Week arrangeres hvert år for å synliggjøre regionens innovasjonsmiljøer og profilere Osloregionen internasjonalt. 25 arrangementer i regi av foreninger, bedrifter og læresteder setter nyskaping og vekst på dagsorden 17.-21. oktober. Se www.oiw.no.

Arrangementet støttes av Akershus Fylkeskommune og Strategisk næringsplan i Follo.

Photo:
Photo:
Photo:
Published 29. september 2014 - 15:18 - Updated 23. mai 2017 - 19:38