• Prezi
    bestprezi.com

Gi studentene en mer dynamisk, engasjerende og spennende forelesningsopplevelse med presentasjonsverktøyet Prezi.

Prezi

Lenge har ordet presentasjon nesten vært synonymt med Power Point. Vel, - Prezi er et presentasjonsverktøy som er mer dynamisk enn PowerPoint, og tilbyr mer fleksible løsninger.

Der du i PowerPoint er bundet til en lineær struktur og blar deg videre side for side, gir Prezi deg mulighet til å enkelt velge hvor i presentasjonen du vil være. Formen er mer som et tankekart hvor du kan zoome inn og ut og være i bevegelse på skjermen. Se for deg jordkloden hvor du enkelt kan manøvrere fra land til land, by til by.

Mulighetsrommet for interaksjon med studentene/publikum blir større fordi man ikke er så bundet til presentasjonens struktur. Fordi Prezi er mye mer visuell enn andre presentasjonsverktøy, kan det gjøres enklere å presentere og forklare fagstoff visuelt.

Enkelt å samarbeide
Prezi kan være et nyttig samarbeidsverktøy fordi flere kan samarbeide med å lage presentasjoner. Presentasjonene lagres i en sky, og kan enkelt synkroniseres med alle enheter, slik at du enkelt kan finne den igjen på nettbrettet eller mobilen.

Ønsker du mer informasjon og hjelp til å komme i gang? Klikk her.

Flickr.com
Published 26. juni 2015 - 15:26 - Updated 29. september 2015 - 15:21