Medieproduksjon

Gjør det selv med eget eller lånt utstyr

Det er mulighet for å låne noe utstyr av oss, og vi kan gi deg veiledning av bruk, gjennomføring av produksjon, eller gi råd ved innkjøp av nytt utstyr. 

Opptak på egen PC

I Panopto har du mulighet til å gjøre skjermopptak, laste opp videofiler og gjøre enkel redigering. Informasjon og brukerveiledninger om Panopto finner du i NMBUhjelp.

Opptak i studio med eller uten green screen

På Læringssenteret har vi et eget opptaksstudio med green screen. Grønnskjermen gir deg mulighet til å bytte ut bakgrunnen med det du skulle ønske. 

Opptak inne eller ute

Vi kan hjelpe deg med opptak nesten hvor som helst, her er et eksempel fra skolehagene på Bygdøy:

Opptak av forelesning

Et utvalg av rom på campus har installert utstyr som gjør det mulig å gjøre opptak av forelesning. Klikk her for å lese mer om hvordan det fungerer å gjøre opptak av forelesning.

Animasjoner

Å visualisere teori kan bidra til å gjøre stoffet mer forståelig. I denne videoen kan du se et eksempel på bruk av animasjon (fra ca. 00:30): 

Podcast produksjon

I våre lokaler i VET-bygget har vi et dedikert rom til podcastproduksjon. Rommet kan brukes av både studenter og ansatte. Vi hjelper til med teknisk bistand, men kan også gi veiledning og tips om formidling og historiefortelling i produksjonen. Les mer om podcast produksjon her.

 

 

Published 6. mars 2020 - 13:50 - Updated 7. juli 2022 - 12:53