Stream

Streaming av emner - høsten 2016

En av Læringssenterets oppgaver er å sørge for både live stream og opptak av ulike emner ved NMBU. Her er en statusrapport over streamede emner høsten 2016.

NMBU Write & Cite

E-læring om akademisk skriving

En nettbasert læringsressurs som forklarer grunnleggende krav i akademisk forfatterskap, med fokus på hva plagiering er - og hvordan man kan unngå det.

Sørhellinga

Skrivesenteret utvider med satelitt på Sørhellinga

Skrivesenteret utvider sin virksomhet, og åpner satelitt i biblioteket på Sørhellinga.

Emneevaluering

NMBU ønsker å tilby sine studenter fremragende undervisning, derfor er evaluering for læring et viktig virkemiddel for å sikre studiekvalitet.

Studenter ved NMBU

Støtte til innovativ undervisning 2016

NMBU ønsker å bygge kompetanse og fremme initiativer innen innovativ undervisning. Det utlyses nå støtte til prosjekter innen innovativ undervisning. Utlysningen er et ledd i satsingen på fremragende forskning og utdanning.

Rektor klipper snoren og innvier Læringssenteret

Læringsfestivalen

Med ballonger, snorklipping og sang markerte vi vår offisielle åpningsdag med en Læringsfestival!

Inside Explorer 3D visualisering

Interaktiv 3D visualisering og haptisk teknologi

NMBU og Vitenparken Campus Ås samarbeider om å undersøke mulighetene for økt læringsutbytte i undervisning med interaktiv visualiseringsteknologi.

Ideer

Seminar - På spor av fremragende utdanning

Med fremragende utdanning som overordnet tema ønsket vi å trekke frem gode undervisningseksempler som praktiseres ved NMBU.

Rektor Mari Sundli Tveit i samtale med statssekretær Bjørn Haugstad (Kunnskapsdepartementet), professor Øyvind Fiksen (SFU-en bioCEED) og direktør Terje Møland (NOKUT)

Sentre for fremragende utdanning - virker det?

Ja - ordningen bidrar til en mer systematisk satsing på utdanningskvalitet viser fersk rapport.

Digital tilstand 2014

Digital tilstand 2014 lansert

Digital tilstand er en nasjonal kartlegging av bruk og tilrettelegging for bruk av digitale verktøy i norsk høyere utdanning.

.

Vil du bli en del av NMBU Film?

Er du student ved NMBU og har erfaring med og interesse for foto og film, samt bruk av lyd- og lysutstyr? Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere til vår filmgruppe, og vil gjerne høre fra deg!

Mestring

Master Defense Preparation Workshop

The Writing Center is organizing workshops for students who need advice and support with their master defence presentations.

Presentasjon

Presentation Development Workshop Series

This workshop series goes more in-depth, designed to improve upon the skills students already possess.