Læringsfestivalen 2020 - Call for papers!

Vi er nå på jakt etter bidrag til Læringsfestivalen 2020! Årets tema er Digitalisering for læring og Lære hele livet.

Velkommen til Læringsfestivalen 2019!

Læringssenteret ønsker alle ansatte hjertelig velkommen til Læringsfestivalen 2019!

Seminar: Læringsutbyttebeskrivelser

Læringssenteret inviterer alle ansatte som jobber med eller har interesse for undervisning til seminar om temaet læringsutbyttebeskrivelser.

Læringsfestivalen 2018 m/program

Læringssenteret ønsker alle ansatte ved NMBU hjertelig velkommen Læringsfestivalen 2018.

PEDprat 24.10.17 - Hans Ekkehard Plesser om: "Canvas Rocks!"

Oktoberutgaven av PEDprat foregikk tirsdag 24. oktober, og vi var så hedlige å få besøk av Hans Ekkhard Plesser som kom for å snakke om sine erfaringer knyttet til SpeedGrader i Canvas.

PEDprat 21.09.17 - Elin Kubberød om mentoring

Denne PEDpraten hadde vi gleden av å få besøk Elin Kubberød. Elin er til daglig førsteamenuensis på Handelshøyskolen, hun kom til oss for å prate om mentormodellen de praktiserer i masterprogrammet Entreprenørskap og Innovasjon.

PEDprat 24.08.17 - Ronny Steen om kreativ bruk av Canvas

PEDprat hadde sin premiere 24. august. PEDprat er en uformell kunnskapsdelingsarena hvor fagpersoner kan komme sammen og snakke om ulike temaer fra gang til gang. Denne gangen hadde vi besøk av Ronny Steen som snakket sin kreative bruk av Canvas.

PedPrat

En læringsarena for uformell ide- og kunnskapsdeling om undervisning.

NMBU Co-working area er åpnet!

I tråd med NMBU sin læringsfilosofi opprettes det nå et aktiv lærings- og samarbeidsareal på Sørhellinga. Målet er å fremme læring og innovasjon.

Tildelte midler for innovativ undervisning - 2017

NMBU ønsker å bygge kompetanse og fremme initiativer for å utvikle undervisningen. Det ble tidligere i år utlyst støtte til prosjekter innen innovativ og fremragende undervisning. Søknadsfristen var 28. April 2017

Å beskrive forventet læringsutbytte

På denne siden finner du ressurser som kan være til hjelp i arbeidet med å utforme læringsutbyttebeskrivelser.

Streaming av emner - våren 2017

En av Læringssenterets oppgaver er å sørge for både live stream og opptak av emner ved NMBU. Her er en statusrapport over streamede emner våren 2017.

Læringsfestivalen 2017

Årets Læringsfestival går av stabelen 1 juni 2017 i Vitenparken!

Støtte til innovativ undervisning 2017

NMBU ønsker å bygge kompetanse og fremme initiativer for å utvikle undervisningen. Det utlyses nå på ny støtte til prosjekter innen innovativ undervisning. Frist for å søke er 28 april 2017.

Streaming av emner - høsten 2016

En av Læringssenterets oppgaver er å sørge for både live stream og opptak av ulike emner ved NMBU. Her er en statusrapport over streamede emner høsten 2016.

E-læring om akademisk skriving

En nettbasert læringsressurs som forklarer grunnleggende krav i akademisk forfatterskap, med fokus på hva plagiering er - og hvordan man kan unngå det.

Skrivesenteret utvider med satelitt på Sørhellinga

Skrivesenteret utvider sin virksomhet, og åpner satelitt i biblioteket på Sørhellinga.

Emneevaluering

Skal du gjennomføre emneevaluering? På denne siden kan du finne støtte og verktøy som hjelper deg i prosessen.

Læringsfestivalen 2016

Med ballonger, snorklipping og sang markerte vi vår offisielle åpningsdag med en Læringsfestival!

Interaktiv 3D visualisering og haptisk teknologi

NMBU og Vitenparken Campus Ås samarbeider om å undersøke mulighetene for økt læringsutbytte i undervisning med interaktiv visualiseringsteknologi.

Seminar - På spor av fremragende utdanning

Med fremragende utdanning som overordnet tema ønsket vi å trekke frem gode undervisningseksempler som praktiseres ved NMBU.

Sentre for fremragende utdanning - virker det?

Ja - ordningen bidrar til en mer systematisk satsing på utdanningskvalitet viser fersk rapport.

Digital tilstand 2014 lansert

Digital tilstand er en nasjonal kartlegging av bruk og tilrettelegging for bruk av digitale verktøy i norsk høyere utdanning.

Vil du bli en del av NMBU Film?

Er du student ved NMBU og har erfaring med og interesse for foto og film, samt bruk av lyd- og lysutstyr? Vi er stadig på jakt etter dyktige medarbeidere til vår filmgruppe, og vil gjerne høre fra deg!

Master Defense Preparation Workshop

The Writing Center organizes workshops for students who needs advice and support with their master defense presentations.

Presentation Development Workshop Series

This workshop series goes more in-depth, project designed to improve upon the skills students alreadytakenusername possess.