Grupper

Badminton

Badmintongruppa ved NMBU-BIL er for tiden ikke aktiv. Er du engasjert og ønsker å bli med å starte opp denne gruppa igjen? Ta kontakt med bil@nmbu.no.

Bowling

Allerede blitt for mye pollen, fått solstikk, eller rett og slett bare glad i bowling? Bli med i bowlinggruppa!

Fotball

Hei og velkommen til nye hjemmesiden for UMB-BIL sin fotballgruppe, som primært retter seg til ansatte ved universitet og ved eksterne institutt knyttet til UMB.

Innebandy

Innebandygjengen trener hardt og hviler hardt! Korte økter gir god tid til skitprat i pausene. Hvem sa intervalltrening er kjedelig!!??!!

Løping

Gruppa har sin bakgrunn i en gjeng løpeglade UMB-ansatte som bare møttes en gang i uka for felles trening. Løpegruppa er et noe ambisiøst navnevalg for på mange av turene jogger vi. Gruppa er også det naturlige valget for de som går turer i stedet.

Trening

Trening vintertid: innendørs i GG-hallen tirsdager 15.30-17.00 og torsdager 15.00-16.30. Trening sommertid: lillebrand/storebrand, tirsdager og torsdager 16.00-17.30

Orientering

Vi anbefaler Ås-NMBU orientering. Dette er klubben for deg som vil løpe orientering.

Sirkeltrening

Vi er en gjeng med jenter fra ulike institutt ved UMB og institusjoner ved Campus Ås som trener på storplenen en gang i uken. Sees vi mandager kl 15? Du er ihvertfall velkommen.

Ski

Etablering av skigruppe i NMBU-BIL.

Sykling

Sykkelgruppa er en samling landeveisglade gutter (stort sett). Vi er som den norske sommeren; kommer og går, men uvisst akkurat når. Så for å bli med på treningene; ta en tlf til meg, Arnljot, på SHF.

Volleyball

Lyst å spille volleyball? BRA:) Mandager kl 17:30-19:00 i GG-hallen er det trening.