Treningstilbud: Prøv buldring gratis / try bouldering for free

• NMBU-BIL klatring
    NMBU-BIL

Vil du eller din kollega prøve buldring gratis?
Would you or your colleague like to try bouldering for free?

Treningstilbud: Prøv buldring gratis / try bouldering for free

Hver torsdag kl 16 holdes det en sosial buldreøkt på Buldreverket (Brynseng) i regi av Klatregruppa (NMBU-BIL). Her vil det være muligheter til å få hjelp med teknikken av tidligere kursinstruktør Kine Øren. Det kreves ingen forkunnskaper innen klatring!

Alle nye klatrere ansatt på NMBU/Veterinærinstituttet/Mattilsynet/Nofima/Nibio får gratis inngang og leie av klatresko sponset av NMBU-BIL. Tilbudet gjerder kun den første gangen du/dere klatrer med Klatregruppa. Etter dette vil et medlemskap i NMBU-BIL (kun 200 kr per år) gi dere 25% rabatt på klippekort hos Klatreverket/Buldreverket og Oslo Klatresenter. Kortet kan bestilles ved å sende e-post til bil@nmbu.no.

Er du interessert, meld deg inn i Klatregruppa på Facebook (https://www.facebook.com/groups/1981511505454062/) og send en mail til Silje Modahl Johanson (silje.modahl.johanson@nmbu.no) med informasjon om hvilken torsdag du/dere ønsker å klatre.

English:
A social bouldering session is held every Thursday 16:00 at Buldreverket (Brynseng) by the Climbing group (NMBU-BIL). There will be opportunities to learn the technique by the bouldering instructor Kine Øren. No previous knowledge about climbing is required!

All new climbers working at NMBU/Veterinærinstituttet/Mattilsynet/Nofima/Nibio will get free entry and shoe hire. The offer is only valid for first time climbers with the Climbing group. After this, a membership in NMBU-BIL (only 200 NOK per year) will give you 25% off punch cards at Klatreverket/Buldreverket and Oslo Klatresenter. The card can be ordered by sending an e-mail to bil@nmbu.no.

If you are interested, join the Climbing groups on Facebook (https://www.facebook.com/groups/1981511505454062) and send an e-mail to Silje Modahl Johanson (silje.modahl.johanson@nmbu.no) with information on which Thursday you will be joining.

Published 10. september 2019 - 10:36 - Updated 10. september 2019 - 10:36