Skikurs ved Campus Ås og Holmenkollmarsjen 9.feb

NMBU-BIL og NMBU har gleden av å invitere til følgende vinteraktiviteter.

• Skirennet Holmenkollmarsjen, 9.februar 2019 (man kan velge mellom distansene 25 og 52 km)
  • Skikurs ved Campus Ås i februar

Skikurs ved Campus Ås og Holmenkollmarsjen 9.feb

SKIKURS:

Fra årets skidag på UMB 28. februar 2013
Foto: Gisle Bjørneby

NMBU-BIL (bedriftsidrettslaget) inviterer til skikurs på Campus Ås for ansatte i februar. Instruktørene er fra skigruppen i NMBUI (studentidrettslaget).

The employee sports team (NMBU-BIL) will organize a ski course at Campus Ås in February. Details below. Talk to a Norwegian speaking colleague to get it translated. The course is in Norwegian. Instructors are from the student sports team (NMBUI).

Når: Start tirsdag 5. feb. kl 18:00 - 19:30 (og hver tirsdag i februar. Totalt 4 ganger)

Hvor: Campus Ås, Lysløypa i Nordskogen (bak Nofima)

Hvem: NMBU-BIL medlemmer (er du ikke medlem; skriv at du vil bli medlem når du melder deg på, koster 200 kr per år)

Nivå: Nybegynnere og viderekommende (skriv nivå i påmeldingseposten).

Stilart: Klassisk

Pris: 100 kr (for hele kurset, 4 ganger)

Påmelding innen 1. feb til: (førstemann til mølla, 8 plasser per nivå).

Holmenkollmarsjen, 9.feb 2019:

Er du NMBU-BIL medlem og ansatt ved NMBU? Da kan du melde deg på helt gratis. Dette gjelder kun for ansatte på NMBU siden det er NMBU som dekker denne kostnaden.

Alle andre NMBU-BIL medlemmer kan få en del av startkontingenten refundert (se https://www.nmbu.no/ansatt/foreninger/nmbu-bil/medlemsfordeler for mer info)

Det er (gratis) buss fra Oslo S, og vi jobber med en (gratis) buss fra Ås. Hvis man melder seg på og ikke møter opp må man selv betale for startkontingent o.l. som NMBU har betalt.

Hvordan melde seg på? Send en epost til bil@nmbu.no for å få tilsendt informasjon.

Påmeldingsfrist søndag 27. januar, kl 18:00 (Vi, NMBU-BIL, skal gå gjennom alle påmeldingene våre før de sendes videre, og det må vi rekke ila kvelden)

Vi kommer tilbake til dere innen 31. januar hva vi det blir til med buss fra Ås.

Uansett; Med skikurs og Holmenkollmarsjen kan man få mange gode uteopplevelser i vinter!

Ski o’hoi fra NMBU-BIL!

bil@nmbu.no