Sykle til jobben 2014 - Vinnere

Trukket vinner: Kari Norberg, jobber ved IHA, men sykkelmessig er hun tilknyttet laget Drøbaksyklistene. Kari ble trukket ut blant våre ca 40 deltagere til hovedpremien.

Sykle til jobben 2014 - Vinnere

Hovedpremien var i år en flaske vin og en velsmakende ost. Premien anbefales nytes etter endt sykkeltur. GRATULERER!

Laget med flest økter var CIGENE, med et snitt på 48 økter totalt ila den 39 dager lange kampanjen, altså syklet alle de fem på laget ca 3 av 5 dager. I tillegg til innsatsdiplom fikk CIGENE-laget de nye flotte og grønne NMBU-t-skjortene. GRATULERER!

I år har vet vært færre tilbakemeldinger enn tidligere år, samtidig som vi også har mistet noen faste travere. Dette kan tyde på at vi ikke har skapt nok engasjement rundt årets aksjon, og at det er en mulighet om at registreringen flere syntes var tungvint i 2012 og -13 har hatt sin avskrekkende virkning. Dog har vi fått god tilbakemelding på at det var gratis deltakelse i år. Og så var det mange godord å høste etter sykkelservicen vi arrangerte ved campus to dager i april.

Den ene dagen var det Sykkelboden i Drøbak som gratis ordnet sykler for våre ansatte på campus. I tillegg til å stille opp der, får alle NMBU-BIL medlemmer 15 % rabatt hos Sykkleboden i Drøbak. Si du er medlem, og rabatten er innvilget! Den andre dagen var det Andersen sykkelservice, Vinterbro, som skrudde sykler.

For de som ikke fikk med seg avslutningsturen vi arrangerte, er den idylliske Follo-ruten beskrevet her.

Takk for god deltakelse!

Published 31. oktober 2016 - 17:28 - Updated 23. mai 2017 - 19:29