Sykle til jobben 2012

Vinnerne av årets sykle til jobben-konkurranse er Kirsten Ranheim Berg, Eija Bakken og Yngvar Johansen. Alle har fått rundhåndede gavkort. Selv om dette annonseres nå, fikk de premiene mens det fortsatt var fin sykkelsesong.

Sykle til jobben 2012

Trukket vinner: Kirsten Ranheim Berg, Sentraladmin., ble trukket ut blant våre 50 deltagere til hovedpremien på 3500,- i form av gavekort til sportsavdelingen ved Erik Johansen, Ås. Det er riktgnok ikke tilstrekkelig til en flunkende ny kvalitetssykkel, men vi håper det er nok til annet nyttig. Det var flere kategorier å vinne i:

Flest økter: Eija Bakken, IPM: Hun hadde 70 økter, og gikk altså til og fra jobb hver dag! Det var det flere som gjorde, så her måtte det trekning til for å kåre vinner. Heldige Eija får et gavekort til en verdi av 1000,-

Lengst: Yngvar Johansen, DSA, for flest kilometer, 1836 km. Det var klart lengst! Også Yngvar får et gavekort pålydende 1000,-.

UMB-BIL gratulerer så mye, og takker HMS-avdelingen for sponsing av premier.

Det har vært en del tilbakemeldinger om årets Sykle til jobben-aksjon. Takk! Konklusjonen er at det blir endringer for 2013! Både nasjonalt (visstnok mer stabilt datasystem for registrering) og lokalt ved campus Ås (gratis å delta for alle; premietrekning blant UMB-BIL medlemmer)

Alle gavekortene er hos Erik Johansen, Stadion sport. De som er medlem av UMB-BIL har 20% rabatt der, så det er mulig vinnerne kan få enda mer ut av gavekortet!

FAKTA
-Medlemmer av bedriftsidrettslaget ved Campus Ås (UMB-BIL) deltar gratis. Andre: 200,-
-De som har mer enn 10 registreringer til/fra jobb under aksjonen var med i trekninga
-Både sykling og gåing var med
-Aksjonen varte i perioden 25. april - 15. juni

Sykle i vei!

Published 30. juni 2014 - 10:28 - Updated 23. mai 2017 - 19:37