Follotrimmen på NMBU 4. mai 2022 kl 18:00

NMBU-BIL er stolt medarrangør av Follotrimmens løp på NMBU.

Løpet er 5,0 km langt og går av stabelen onsdag 4. mai med oppstart kl 18:00 ved Andedammen.

Innkalling til årsmøte / annual meeting NMBU-BIL 2022

Styret vil med dette kalle inn til årsmøte i Bedriftsidrettslaget ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, NMBU-BIL, den 02.mars 2022 på Campus Ås.

The board hereby announce the annual meeting of the NMBU company sports team, NMBU-BIL. It will take place on the 2nd of March 2022, at Campus Ås.

Invitasjon til Pilates-kurs våren 2022 / Invitation for Pilates-course spring 2022

NMBU-BIL inviterer til pilateskurs denne vinteren/våren! Dette har vært et meget populært tilbud på Adamstuen og nå kan vi endelig starte opp her på Ås.

NMBU-BIL will arrange a Pilates-course this winter/spring at Eika treningssenter!

Innkalling til årsmøte / annual meeting NMBU-BIL 2021

Styret vil med dette kalle inn til årsmøte i Bedriftsidrettslaget ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, NMBU-BIL, den 09.juni 2021 på Campus Ås.

The board hereby announce the annual meeting of the NMBU company sports team, NMBU-BIL. It will take place on the 9th of June 2021, at Campus Ås.

Fotballturneringen - Invitasjon

Velkommen til NMBU-BILs fotballtrunering fredag 2. september, start klokken 15.00 på Storebrand. Siste kamp er ferdig til kl 18.30. Underveis serveres det grillmat og leskende drikke. Dette trengs så alle er fulle av energi til heiarop og feiring etter endt dyst!

Årsmøteinnkalling NMBU-BIL

Kaller inn til Årsmøte i NMBU-BIL den 11. mars 2015, på Vollebekk i Ås. - se innkalling her.

NMBU-BILs fotballturnering 2014

Fotballturneringen ved NMBU ble i år en usedvanlig jevn historie, der 11 lag konkurrerte om – i tillegg til heder og ære - to ettertraktete troféer: NMBU-BIL melkespann og Ås kommune-pokalen!

Sykle til jobben 2014 - Vinnere

Trukket vinner: Kari Norberg, jobber ved IHA, men sykkelmessig er hun tilknyttet laget Drøbaksyklistene. Kari ble trukket ut blant våre ca 40 deltagere til hovedpremien.

Sykle til jobben 2012

Vinnerne av årets sykle til jobben-konkurranse er Kirsten Ranheim Berg, Eija Bakken og Yngvar Johansen. Alle har fått rundhåndede gavkort. Selv om dette annonseres nå, fikk de premiene mens det fortsatt var fin sykkelsesong.