NMBU-BIL

NMBU-BIL er bedriftsidrettslaget ved Campus Ås og Campus Adamstuen, som innbefatter Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) og de fleste tilstøtende institusjoner ved begge campus. Har du spørsmål? Kontakt oss på bil@nmbu.no 

NMBU-BIL

Innkalling til årsmøte i NMBU-BIL 2018

-----------------------------------------------------

Nytt år og nye muligheter. Finn din treningsgruppe, og heng på!

Det er ingen formell avtale mellom NMBU-BIL og de andre Campus-instituttene, utenom NMBU. Alle ansatte på hel- eller deltid, samt ansattes ektefelle/samboer, barn over 16 år og pensjonister ved campus kan bli medlemmer.

Aktiviteten er bred både på typiske lag/konkurranseidretter og mer mosjonspregede aktiviteter.

BIL består per i dag av 8 grupper. Formålet med å kalle en aktivitet for en gruppe er at er det lettere å vise når en aktivitet trener/møtes slik at andre kan bli med. For fotballgruppa er det for eksempel viktig å være med i BIL fordi det er nødvendig for å kunne stille lag i seriespillet, mens for sykkelgruppa er det å vise ansatte ved Campus Ås at det finnes en gjeng som sykler regelmessig og som gjerne tar med nye ansikt, det viktigste. Det er fullt mulig å være medlem uten å tilhøre noen spesiell gruppe.

Vi i styret vil bruke nettsidene som formidlingskanal, samt sende ut et nyhetsbrev ved passende anledninger, for eksempel ved arrangement vi eller gruppene organiserer.

 

Årsrapporter og referat fra årsmøter legges nedenfor

 

Volleyball
Volleyball Photo: Knut Werner Alsn

Published 6. April 2011 - 13:00 - Updated 8. February 2018 - 17:32