Artikler

Seminarrekke i bærekraft

Seminarrekke i bærekraft

En verden i rask endring øker behovet for dialog og samarbeid på tvers av fagområder. NMBU Alumni ønsker alle tidligere og nåværende studenter, ansatte og andre med interesse for en bærekraftig verden velkommen til en tverrfaglig lunsjseminarrekke i bærekraft. Ta med deg kaffen og matpakka di, og følg lunsjseminarene på NMBUs Facebookside. Fagpersonene er tilgjengelige for spørsmål i kommentarfeltet underveis.

Gründerne bak Skrapekartet

Gründerne bak Skrapekartet

Det oppsto som en idé etter noen øl på Bodegaen. Nå har NMBU-alumnene Stian Skistad og Olav Marius Lileng omsatt for over 1 million.

NMBU Alumni inviterer til lynkurs i LinkedIn

NMBU Alumni inviterer til lynkurs i LinkedIn

Mange har fått øynene opp for LinkedIn, og ser potensialtet i å bruke det til å utvikle både karriere og foretningsmuligheter. På dette lunsjwebinaret vil LinkedIn-ekspert Christoffer Bertilsson dele sine tips for hvordan man kan løfte egen og bedriftens LinkedIn-satsning til neste nivå. 

Nominert til ledestjerne

Nominert til ledestjerne

NMBU-alumn Marte Olsen er nominert av D2 som en av årets ledestjerner. - Hennes måte å produsere og selge mat på i lokalmiljøet vil være viktig læring for fremtidens matproduksjon, lyder deler av juryens begrunnelse.

Besøkt av NRK

Besøkt av NRK

NRK har besøkt NMBU-alumn Ole-Jakob Kvalshaug, nasjonalparkforvalter i Norges nyeste nasjonalpark. I det populære turistmålet jobber han for at den vakre naturen skal kunne glede også kommende generasjoner.

Årets unge rådgiver

Årets unge rådgiver

NMBU-alumn kåret til årets unge rådgiver 2019! «Phan Åge Haugård tildeles tittelen (..) på bakgrunn av sin drivende kraft innen innovative og samfunnsøkonomiske løsninger for håndtering av overvann.»

Årets ledestjerne 2019

Årets ledestjerne 2019

NMBU-alumn kåret til årets ledestjerne av D2 og Dagens Næringsliv!  «Christine Spiten jobber originalt, utrettelig og internasjonalt for å få mer oppmerksomhet rundt havets følsomme og livsviktige økosystemer.» 

Alumni - Nettverksgrupper

Ønsker du å holde kontakten med dine medstudenter og ditt fagmiljø? Gjør deg søkbar selv, og søk opp andre alumner i NMBUs alumnioversikt på LinkedIn. Dette gjør du ved å oppdatere utdanningsstedet ditt til NMBU. Du kan selv sjekke om navnet ditt dukker opp i oversikten.

Meld deg også inn i LinkedIn-gruppen for alle tidligere studenter ved NMBU, NVH, UMB og NLH. I denne gruppen er alle medlemmer velkomne til å stille spørsmål, dele informasjon, nyheter og oppdateringer relevant for andre alumner. Universitetet vil også dele relevante nyheter, invitasjoner og informasjon relevant for tidligere studenter. 

Fagområdene på NMBU har egne sider eller grupper på Facebook og LinkedIn. Finn gruppen/siden for ditt fagområde nedenfor for å holde deg oppdatert. 

På tide å samles igjen?

På tide å samles igjen?

Lenge siden sist og på tide å samles igjen?  Vi hjelper deg å komme i kontakt med studiekullet du ønsker å samle. Ta kontakt med alumni@nmbu.no.

Om NMBU Alumni

Som NMBU-alumn ønskes du velkommen til et faglig fellesskap hvor det tilrettelegges for kunnskapsdeling, erfaringsutveksling og kompetanseheving.

Gjenforening på Vitenparken

Som alumni fra NMBU får dere et spesielt tilbud fra Vitenparken Campus Ås på middager i forbindelse med samlinger og gjenforeningsselskaper. Ta kontakt med alumni@nmbu.no hvis dere ønsker å gjennomføre gjenforeningen her.