Del 4 - Seminarrekke bærekraft: Hvorfor er det egentlig viktig å ta vare på naturen?

Åpent seminar
Kl.
11:30 - 12:00

– Naturen er alt vi er og alt vi har, sier professor Anne Sverdrup-Thygeson ved Fakultet for miljøvitenskap og naturforvaltning. Hennes mål er få oss til å forstå hvor viktig naturen og det biologiske mangfoldet er for oss og engasjere oss i kampen mot naturkrisen der arter trues og levesteder forsvinner. Vi tar utgangspunkt i hennes nyeste bok «På naturens skuldre» og blir bedre kjent med noen av artene og hvordan vi kan spille på lag med naturen i fremtiden. Samtale mellom Anne Sverdrup-Thygeson, professor i bevaringsbiologi, og Morten N. Ellingsen fra NMBU-podden.

En verden i rask endring øker behovet for dialog og samarbeid på tvers av fagområder. NMBU Alumni ønsker alle tidligere og nåværende studenter, ansatte og andre med interesse for en bærekraftig verden velkommen til en tverrfaglig lunsjseminarrekke i bærekraft. Ta med deg kaffen og matpakka di, og følg lunsjseminarene på NMBUs Facebookside. Fagpersonene er tilgjengelige for spørsmål i kommentarfeltet underveis.

Alle lunsjseminarene finner sted fra 11:30 - 12:00 på NMBUs Facebookside.

Published 12. February 2021 - 14:16 - Updated 12. February 2021 - 14:20