Del 3 - Seminarrekke bærekraft: Hvorfor sulter folk når det er nok mat i verden til at alle kan spise seg mette?

Hendelse avsluttet
Åpent seminar
Kl.
11:30 - 12:00

Mens mange nordmenn kjøper, spiser og kaster for mye mat er verden i økende grad preget av sultkatastrofer og akutt behov for matvarebistand. Professor Ruth Haug ved Institutt for internasjonale miljø- og utviklingsstudier, Noragric, tar for seg hva som er de viktigste utfordringene fremover for å bidra til bærekraftige matsystemer og hvordan Covid-19 har påvirket bærekraften i matsystemene våre. Samtale mellom Ruth Haug, professor i internasjonale utviklingsstudier og Morten N. Ellingsen fra NMBU-podden.

En verden i rask endring øker behovet for dialog og samarbeid på tvers av fagområder. NMBU Alumni ønsker alle tidligere og nåværende studenter, ansatte og andre med interesse for en bærekraftig verden velkommen til en tverrfaglig lunsjseminarrekke i bærekraft. Ta med deg kaffen og matpakka di, og følg lunsjseminarene på NMBUs Facebookside. Fagpersonene er tilgjengelige for spørsmål i kommentarfeltet underveis.

Alle lunsjseminarene finner sted fra 11:30 - 12:00 på NMBUs Facebookside.

Published 12. February 2021 - 14:12 - Updated 12. February 2021 - 14:20