Del 2 - Seminarrekke bærekraft: Gjør vi nok for å nå bærekraftsmålene?

Åpent seminar
Kl.
11:30 - 12:00

Alle snakker om FNs bærekraftsmål – men vet du egentlig hva de handler om og hva vi må gjøre for å nå dem? Professor Erling Holden ved Fakultet for miljøvitenskap og naturforvaltning har sammen med Kristin Linnerud nylig gitt ut boken "Bærekraftig utvikling - En ide om rettferdighet" og han vil prate om hva bærekraftsmålene innebærer og fire måter vi må omstille oss på for å nå dem. Samtale mellom Erling Holden, professor i fornybar energi og Morten N. Ellingsen fra NMBU-podden.

En verden i rask endring øker behovet for dialog og samarbeid på tvers av fagområder. NMBU Alumni ønsker alle tidligere og nåværende studenter, ansatte og andre med interesse for en bærekraftig verden velkommen til en tverrfaglig lunsjseminarrekke i bærekraft. Ta med deg kaffen og matpakka di, og følg lunsjseminarene på NMBUs Facebookside. Fagpersonene er tilgjengelige for spørsmål i kommentarfeltet underveis.

Alle lunsjseminarene finner sted fra 11:30 - 12:00 på NMBUs Facebookside.

Published 12. February 2021 - 14:07 - Updated 12. February 2021 - 14:21