Del 1 - Seminarrekke bærekraft: Hvorfor kom koronoapandemien så overraskende på oss?

Hendelse avsluttet
Åpent seminar
Kl.
11:30 - 12:00

Fagfolk har lenge visst at det ikke er et spørsmål OM nye pandemier kommer, kun når de kommer. Så hvorfor ble vårt samfunn tatt så på senga? Hva er det med hjernen vår som gjør det så vanskelig å tenke rasjonelt om ulike trusler? Samtale mellom Gaute Einevoll, professor i fysikk og Morten N. Ellingsen fra NMBU-podden.

En verden i rask endring øker behovet for dialog og samarbeid på tvers av fagområder. NMBU Alumni ønsker alle tidligere og nåværende studenter, ansatte og andre med interesse for en bærekraftig verden velkommen til en tverrfaglig lunsjseminarrekke i bærekraft. Ta med deg kaffen og matpakka di, og følg lunsjseminarene på NMBUs Facebookside. Fagpersonene er tilgjengelige for spørsmål i kommentarfeltet underveis.

Alle lunsjseminarene finner sted fra 11:30 - 12:00 på NMBUs Facebookside.

Published 12. February 2021 - 13:10 - Updated 12. February 2021 - 14:21