NMBU gjør intensivkurs i juni og august tilgjengelig for alle

• Magnus Oshaug, masterstudent i geomatikk. Bildet på  dataskjermen er en punktsky fra flybåren laserskanning av et landskap.
    Gisle Bjørneby, NMBU

Arbeidsløs eller permittert på grunn av Korona? Ønsker du å bruke tiden til å fylle på med ny kompetanse og minst 5 studiepoeng? Nå øker NMBU kapasiteten på nettbaserte intensivkurs med start i juni og august. Disse kursene blir  åpnet for alle etter førstemann-til-mølla-prinsippet. Alt du trenger å betale er semesteravgiften.

NMBU gjør intensivkurs i juni og august tilgjengelig for alle

- NMBU ønsker å bidra til dugnaden. Nå gir vi folk muligheten til å bygge på kompetansen sin i en krevende tid, sier avdelingsdirektør Vigdis Johansen ved NMBUs Senter for etter- og videreutdanning.

Disse kursene er vanligvis reserverte for NMBUs studenter, men åpnes nå også for andre som kan ha behov og interesse for dem. Et fullført og bestått kurs på 5 studiepoeng tilsvarer ca. 150 timers total arbeidsinnsats.

Kursene starter enten i juni eller i august.
- Her gjelder det å skynde seg. Det er førstemann til mølla, sier Johansen.

Kurs med oppstart i juni

Foreløpig liste

Det vil komme flere kurs med oppstart i juni. Følg oversikten og meld deg på her: https://www.nmbu.no/studier/evu/kurs/node/40200. Her vil vi også legge ut kursene som starter i august.

Published 8. mai 2020 - 10:03 - Updated 8. mai 2020 - 10:03