25.000 til TV-aksjonen fra NMBU

• TV-aksjonen 2017.
    Unicef

Årets julegave til ansatte og studenter ved NMBU leveres på forskudd i år. Den er i form av et bidrag til å sikre skolegang for barn i krigsherjede områder.

25.000 til TV-aksjonen fra NMBU

­­­NMBU ønsker å være med på å løfte denne viktige saken ved å gi vårt bidrag til TV-aksjonen og Unicef, og oppfordrer andre universiteter og høgskoler til å gjøre det samme.

Ett av fem barn i krigs- og konfliktområder står i dag uten skolegang. Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning, står et helt lands framtid på spill. Årets TV-aksjon skal gi skolegang og håp til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan.

– ­Årets TV-aksjon berører oss i utdanningssektoren i særlig grad. Muligheten for læring, skolegang og utdanning er uhyre viktig. Det er flott å se at våre studenter har engasjert seg sterkt i saken, sier rektor Mari Sundli Tveit, som oppfordrer ansatte og studenter til å bidra på søndag.

Les også om engasjement blant NMBU-ansatte for å bygge internat for jenter i Tanzania.

Published 20. oktober 2017 - 21:59 - Updated 20. oktober 2017 - 21:59