Immatrikulering 2019

• Immatrikulering
    Håkon Sparre

Immatrikulering 2019 blir avholdt 16. august kl 13.00 på storplenen foran Urbygningen på Campus Ås.

Immatrikulering 2019

Program og informasjon for Immatrikulering 2019

NMBU inviterer alle til høytidelig immatrikulering og utekonsert fredag 16. august kl 13.00.

Immatrikulering er en festdag. En tradisjonsrik og hyggelig seremoni hvor nye studenter ønskes velkommen til NMBU. Seremonien skjer i det fri på storplenen foran Urbygningen. Universitetet har planlagt en utekonsert for både studenter, ansatte og resten av Ås sin befolkning. På utescenen vil artisten HALIE spille i tillegg til at den spesialkomponerte NMBU-fanfaren skal runge mellom de tradisjonsrike byggene. Det blir servert gratis mat til alle  som deltar under immatrikuleringen.

Følgende studenter immatrikuleres:

• Studenter på bachelorprogram, femårige masterprogram, profesjonsstudiet i veterinærmedisin og ettårige programmer som har fått opptak gjennom Samordna Opptak.
  • Studenter på engelskspråklige toårige masterprogram.

Antrekk: Pent. Det er undervisningsfri fra kl 12:00.

Se kart over campus herAlle studenter må være på storplenen på angitt plass (skilt) senest kl 12:50.

Program (2019)

NMBU fanfare

Prosesjonen spilles inn

Rektors tale

Studentleders tale

Internasjonal students tale

Immatrikuleringsseremoni

Studentene går fakultetsvis opp på scenen sammen med faddersjef.
På scenen får overrekkes en gave og håndhilses på rektor. Deretter mottar du en rose fra dekanen fra ditt fakultet.

Faddersjef viser vei ned av scenen og tilbake til plassen på Storplenen.

Overrekkelse av priser for beste forelesere og beste masteroppgave
Prosesjonen spilles ut

Åpning av faglig utstillinger og matservering

Konsert HALIE