NMBU-studenter til topps i Norsk Studentorganisasjon

• Pål Adrian Ryen og Madeleine Sjøbrend fra NMBU ble i helgen valgt inn i ledelsen til Norsk Studentorganisasjon (NSO).
    Eivind Norum

NMBU-studenter til topps i Norsk Studentorganisasjon

Pål Adrian Ryen, leder av Studenttinget NMBU og masterstudent i Naturbasert Reiseliv, ble denne helgen valgt til ny nestleder i Arbeidsutvalget (ASO). Arbeidsutvalget skal lede NSO i perioden 2016/17. Madeleine Sjøbrend, masterstudent i Entreprenørskap og Innovasjon, ble valgt inn i ASO som fag- og forskningspolitisk ansvarlig.

- Jeg er veldig begeistret over at vi har fått inn to NMBU-studenter i ledelsen til NSO, som gjør en svært viktig jobb. Jeg er veldig glad og stolt for at de vil gjøre en en sånn innsats nasjonalt. Jeg vet jo at de er gode: De har gjort en fabelaktig jobb her på NMBU, sier NMBU-rektor Mari Sundli Tveit.

Marianne Andenæs fra Universitetet i Oslo(UIO) ble valgt som ny NSO-leder.

Norsk studentorganisasjon (NSOer en nasjonal interesseorganisasjon for 33 ulike studentdemokratier ved norske universiteter og høgskoler.Totalt har institusjonene der NSO har medlemslag om lag 230.000 studenter.

Les mer om det nye NSO-styret hos Khrono og NSO.

Pål Adrian Ryen og Madeleine Sjøbrend fra NMBU ble i helgen valgt inn i ledelsen til Norsk Studentorganisasjon (NSO) for perioden 2016/17.

Faksmile
Published 25. April 2016 - 16:24 - Updated 23. mai 2017 - 19:14