NMBU-student vant Teknas studentkonkurranse

For tredje år på rad var det en NMBU-student som vant årets studentkonkurranse under Teknas Zerokonferanse.

NMBU-student vant Teknas studentkonkurranse

Vinneren av årets Tekna Zerokonferanse var masterstudent Audun Ingebrigtsen fra Institutt for matematiske realfag og teknologi (IMT) ved NMBU.

Konkurransen gikk ut på hvordan Norge kan komme et skritt lengre mot et nullutslippssamfunn innen 2030, og Ingebrigtsen vant med sitt bidrag.

Hans idé var å lage en kombinert informasjons- og salgsportal for solcellesystemer. Med inspirasjon fra IKEA skal det være enkelt å skalere og tilpasse systemet etter det behovet og de ønsker som kunden har.

Teknas studentblogg forteller at premien er en tur til Silicon Valley i USA hvor han får mulighet til å møte en rekke spennende bedrifter og gründere.

I sin begrunnelse la juryen vekt på at Ingebrigtsens bidrag er nytenkende og et høyst nødvendig tiltak for å øke bruken av solceller i dagens samfunn.

Det er tredje året på rad at NMBU-studenter vinner denne konkurransen.

Audun Ingebrigtsen

IMT-student Audun Ingebrigtsen vant årets Tekna Zerokonkurranse.

Marius Nyheim Kristoffersen / Zerokonferansen 2014

Published 1. desember 2014 - 11:00 - Updated 23. mai 2017 - 19:26