Se hva Emma skrev for å vinne en Ipad

Av Kai Einar Tilley

Det beste #Tenk om … bidraget i januar er kåret! Vinnersetningen kommer fra en 16-åring i Stavanger.

«Tenk om» har vært innledningen til mange viktige setninger, og opptakten til gode ideer. Å ta ordene i bruk handler om å tenke stort, gjerne stille de vanskelige spørsmålene og våge å drømme.  Akkurat det gjorde Emma Bø fra Stavanger. Hun delte denne flotte setningen med oss i NMBU i januar under #TenkOm.

 «Tenk om … vi kunne bygget hele land, kun på fornybar energi».

NMBU har oppfordret folk i hele landet til å skrive gode setninger som begynner med «tenk om». Hver måned frem 15. april deler vi ut en Ipad til den mest inspirerende, kreative eller drømmende setningen, bildet eller twittermeldingen som merkes #tenkom

Energifokuset til Emma er ikke tilfeldig. Hun har fulgt med i diskusjonene i media om framtidas energiløsninger. Som rogalending er hun naturlig nok oppvokst med et stort fokus på energi, først og fremst olje.  

- Om jeg kommer til å ta et studium innen energi, er litt tidlig å bestemme seg for. Men jeg er veldig interessert i realfag, så det kan bli en utdannelse i den retningen. Kanskje jeg blir lærer, ingeniør eller forsker, sier Emma spørrende.

Emma er 16 år og går første året på studiespesialisering på videregående skole. Fritiden brukes til musikk, hun spiller både piano og klarinett, og går på karatetrening. Konkurransen om beste «TenkOm …» setning hadde hun glemt. Men at hun vant, kommer hun ikke til å glemme.

Slik deler du
Del dine små og store tanker om nåtid og fremtid med oss ved å skrive dem inn her: http://www.nmbu.no/tenkom eller ved å bruke #TenkOm i sosiale medier. Neste trekning vil skje for innsendte bidrag i februar.

Publisert - Oppdatert

Del på