NMBU Journal of Life Sciences lansert

NMBU Journal of Life Sciences Vol 4 ble lansert med brask og bram på NMBUs hovedbibliotek onsdag. Journalen presenterer arbeider av høy kvalitet fra NMBU-studenter innen alle faglige disipliner.

NMBU Journal of Life Sciences lansert

NMBU Journal of Life Sciences

NMBU Journal of Life Sciences (tidligere UMB Student Journal of International Environment and Development Studies) er en studentdrevet akademisk journal, som har gått fra å være instituttspesifikk til å favne bredden i NMBUs faglige disipliner.

NMBU-rektor Mari Sundli Tveit holdt en begeistret innledning under onsdagens lansering av Volum 4 av journalen.

Ansvarlig redaktør for journalen, Eva Petershagen Åsbø, innledet også under markeringen, som fylte opp NMBUs hovedbibliotek i Tårnbygningen på Campus Ås med fremmøtte

Lanseringen var ett av to fullstappede arrangementer i studentregi i Tårnbygningen denne dagen.

Eva Petershagen sb, ansvarlig redaktr forNMBU Journal of Life Sciences, og NMBU-rektor Mari Sundli Tveit (fra venstre) under lanseringen av volum 4 av journalen.
Eva Petershagen Åsbø, ansvarlig redaktør for NMBU Journal of Life Sciences, og NMBU-rektor Mari Sundli Tveit (fra venstre) under lanseringen av volum 4 av journalen. Foto: Håkon Sparre
Published 10. september 2014 - 10:23 - Updated 23. mai 2017 - 19:30