NMBUs beste forelesere hyllet

Foreleserne studentene mente var de aller beste ved NMBU i forrige akademiske år ble hyllet under immatrikuleringen.

NMBUs beste forelesere hyllet

Hvert semester tildeler studentene ved Ås sin egen pris til en foreleser – semesterets beste foreleser! Det er studentene selv som nominerer forelesere til prisen, og studentdemokratiet gjør en grundig jobb før verdige vinnerne kåres.

- Dette er en pris som rager høyt blant våre forelesere! Ved Adamstuen har Pegasusprisen blitt delt ut en rekke år, en pris som påskjønner god undervisning og formidling. Både studenter og ansatte kan foreslå kandidater til prisen, forklarte prorektor Halvor Hektoen til en fullsatt sal under immatrikuleringen.

Foreleserne som ble hyllet var:

Professor Solve Sæbø - Beste foreleser høst 2013
Sæbø er ansvarlig for STAT100 som er et kurs i statistikk

Professor Geir Aamodt - Beste foreleser vår 2014
Aamodt er ansvarlig for FHV220 som er et kurs i Epidemologi og geografiske informasjonssystemer

Førsteamanuensis Randi Moe - PEGASUS-prisen
Moe er blokkansavarlig for Husdyrmiljø, husdyrvelferd og forsøksdyrlære

Her kan kan du se en videopresentasjon av de beste foreleserne.

Published 10. september 2014 - 10:23 - Updated 23. mai 2017 - 19:28