9 av 10 får jobb

Velg NMBU som studiested

Du er garantert å stå rustet for det grønne skiftet. Din kompetanse vil være ettertraktet, og du vil møte morgendagens arbeidsmarked med trygghet.

9 av 10 studenter får relevant jobb.

NMBU utdanner deg for morgendagens arbeidsliv, og halvparten får jobb før de er ferdig med studiene.

Agnethe Baardseth

Jobb: Produksjonsassistent – Agnethe gjennomførte masteroppgaven sin hos Tine. Det ble inngangen til den jobben hun har i dag. Matindustrien en av de største industriene i Norge, med mange muligheter innen kjemi, bioteknologi, innovasjon og teknologi.

Amund Hagen Kristiansen

Jobb: Prosjektleder, Framtiden i våre hender – I Framtiden i våre hender må Amund finne løsninger som gjør sykkel, buss og gange mer interessant for bedrifter. Han påvirker politikere til å prioritere myke trafikanter og er aktiv i media i kampen om renere luft i byer.

Mathias Græsmo Larsen

Jobb: Revisor Ernst & Young – En revisor kan omtales som en «samfunnets tillitsmann», ifølge Mathias. 20 år gammel, og ni måneder før fullført bachelorgrad i økonomi og administrasjon, ble Mathias tilbudt jobb i det største revisjonsselskapet i Norge.

Studentmiljøet

Studentene våre stortrives på NMBU. Det er kort vei mellom der du bor, der du trener, der du studerer og der du fester – og kort vei til Oslo. Du har store muligheter for å engasjere deg. Velg blant en rekke lag og foreninger, bli med i studentsamfunn og tren i egen idrettshall.

Studiet som passer deg

Livet som student

Åpen dag 8. mars

Kontakt oss
Telefon 67 23 00 00
E-post post@nmbu.no

cookies