9 av 10 får jobb


Velg NMBU som studiested


Du er garantert å stå rustet for det grønne skiftet. Din kompetanse vil være ettertraktet, og du vil møte morgendagens arbeidsmarked med trygghet.

Herman Flesvig prøver seg som student ved NMBU

Hvordan det går får du se gjennom ulike episoder som publiseres tirsdager og lørdager i mars. Episode 5.

Kjersti Storkmark Rabanal

– Etter masterstudiene i folkehelsevitenskap på NMBU ønsket Kjersti Storkmark Rabanal å forske videre på hvordan helse fremmes i befolkningen. Hun jobber i dag med en doktorgrad om hjerte-kar-sykdom hos innvandrere.

Agnethe Baardseth

Jobb: Produksjonsassistent – Agnethe gjennomførte masteroppgaven sin hos Tine. Det ble inngangen til den jobben hun har i dag. Matindustrien en av de største industriene i Norge, med mange muligheter innen kjemi, bioteknologi, innovasjon og teknologi.

Amund Hagen Kristiansen

Jobb: Prosjektleder, Framtiden i våre hender – I Framtiden i våre hender må Amund finne løsninger som gjør sykkel, buss og gange mer interessant for bedrifter. Han påvirker politikere til å prioritere myke trafikanter og er aktiv i media i kampen om renere luft i byer.

Mathias Græsmo Larsen

Jobb: Revisor Ernst & Young – En revisor kan omtales som en «samfunnets tillitsmann», ifølge Mathias. 20 år gammel, og ni måneder før fullført bachelorgrad i økonomi og administrasjon, ble Mathias tilbudt jobb i det største revisjonsselskapet i Norge.

Studentmiljøet

Studentene våre stortrives på NMBU. Det er kort vei mellom der du bor, der du trener, der du studerer og der du fester – og kort vei til Oslo. Du har store muligheter for å engasjere deg. Velg blant en rekke lag og foreninger, bli med i studentsamfunn og tren i egen idrettshall.

9 av 10 studenter får relevant jobb.

NMBU utdanner deg for morgendagens arbeidsliv, og halvparten får jobb før de er ferdig med studiene.


Studiet som passer deg

Livet som student

Hvordan søke opptak?

Kontakt oss
Telefon 67 23 00 00
E-post post@nmbu.no

cookies