Besøk NMBU

Vi vil dessverre ikke ta imot skolebesøk til NMBU sommeren eller høsten 2015 grunnet en omorganisering av skolebesøksordningen i tillegg til arrangering av Ungforsk 2015. Hvis dere er interessert i skolebesøk, vennligst registrer klassen og skriv inn epostadresse, så vil vi ta kontakt så snart vi har noe å tilby.

 

Elever på bioteknologilaben.
Elever på bioteknologilaben.
Foto: 
Foto: Håkon Sparre

Skoletjenesten arrangerer og koordinerer besøk for skoleklasser til NMBU. Vi tilbyr omvisning og fagdager innenfor en rekke fagområder tilpasset fag og klassetrinn. Ved besøk til NMBU blir skoleklasser møtt av studenter og vitenskapelige ansatte ved universitetet. Og de blir tatt imot i NMBU sine lokaler. Alle klasser vil få en liten presentasjon av studietilbudene våre og det er mulig å kombinere besøket med lunsj i en av våre kantiner. Vi prioriterer videregående skoleklasser med realfagskompetanse.

Dessverre har vi ikke anledning til å ta imot besøk resten av 2015, men vi håper å kunne tilby disse faglige oppleggene fra våren 2016:

Faglige opplegg 2016

Hvis dere er interessert i å komme på besøk til NMBU ber vi om at dere registrerer skole, navn og epostadresse, samt hva dere er interessert i å delta på, så vil vi ta kontakt med dere så snart vi har noe å tilby. Hvis det skulle vise seg at vi får mange interesserte kan det hende vi får til noen besøk i november.

Meld interesse for skolebesøk til NMBU

Videre er det mulig å melde seg på til årets Ungforsk som går av stabelen 15. og 16. september. Les mer om Ungforsk her. Eller følg med på ungforsk.com.

Published 22. desember 2009 - 10:00 - Updated 19. juni 2015 - 10:10

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, NMBU

Tlf: 67 23 00 00Faks: 64 96 50 01
E-post:  

Besøksadresser:

NMBU Veterinærhøgskolen
Campus Ås
Universitetstunet 3
1430 Ås
Campus Adamstuen
Ullevålsveien 72
0454 Oslo

[Campus Ås: Kart bygninger Kart adkomst]  [Campus Adamstuen: Kart bygninger
[Kontakt NMBU]  [Presse]