Besøk NMBU

Skoletjenesten ønsker elever, lærere og skoleklasser velkommen til NMBU. Vi tilbyr omvisning og fagdager innenfor en rekke fagområder tilpasset fag og klassetrinn.

UMB campus
NMBU campus Ås. Photo: Kishor Atreya

Ved besøk til NMBU blir skoleklasser møtt av studenter og vitenskapelige ansatte ved universitetet. Og de blir tatt imot i NMBU sine lokaler. Alle klasser vil få en liten presentasjon av studietilbudene våre og det er mulig å kombinere besøket med lunsj i en av våre kantiner.

Hvis dere vil komme på besøk til NMBU ber vi om at dere fyller ut et påmeldingsskjema, og vi vil ta kontakt med dere så snart vi kan. Vi prioriterer videregående skoleklasser med realfagskompetanse. Vi vil også forsøke å etterkomme ønsker så langt det lar seg gjøre. For nærmere informasjon om besøksoppleggene, se under Fagområder for aktuelle besøksopplegg.


Våren 2015 tilbyr vi skolebesøk i perioden januar til og ut april.

Kjemibesøk vil vi kun tilby i januar og besøk til dyra på NMBU vil kun være mulig ut februar pga. bygningsarbeider. Visse besøksopplegg vil ha fastsatte datoer, der klasser kan melde seg på. De vil vi annonsere her.

Påmelding
Her finner du vårt påmeldingsskjema.

For Klimaspillutstillingen 2015 bruk dette påmeldingsskjemaet

Velkommen til NMBU!

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Studentenes InfoTorg
Campus ÅsCampus Adamstuen
sit@nmbu.no
Tlf: 64 96 61 00Ullevålsveien 72
Faks: 64 96 60 210454 Oslo
Universitetstunet 3
1430 Ås