Mandag 10. august 2015 kl. 11.15 ønsker vi velkommen til alle nye studenter ved Institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap (IKBM)! Denne dagen blir det presentasjon av instituttet og studiene, og felles lunsj for nye studenter og ansatte. 

Ved Institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap er det et rikholdig studietilbud med mange valgmuligheter innenfor bachelor- og masterstudier. Ta en titt på fremtidsmulighetene dine!

Eller ønsker du å besøke NMBU og ta en titt på Campus Ås? Ta gjerne kontakt med våre studieveiledere for mer informasjon om vårt studietilbud eller avtale en veiledningssamtale!

Vårt studietilbud kan lede til mange spennende jobb- og karrieremuligheter. Ta en titt på jobb- og karrierevalgene til noen av våre tidligere studenter og la deg inspirere!

Ønsker du informasjon om hva som rører seg på IKBM? Gå gjerne inn og lik oss på vår offisielle side på Facebook. Her har vi som mål å formidle informasjon og nyheter om blant annet studietilbud, forskning og aktiviteter som foregår på instituttet.

NorZymeD (Enzyme development for Norwegian biomass - mining Norwegian biodiversity for seizing Norwegian opportunities in the bio-based economy) ønsker velkommen til seminaret: "Innovativ enzymteknologi for norsk bioøkonomi" i Oslo, torsdag 27. august.

Medarbeidere på IKBM er titt og ofte i media. Ta en titt på noen av de ulike mediaoppslagene medarbeidere ved IKBM fikk i 2015. De fleste av medieoppslagene finnes i nettversjoner og er linket videre.

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, NMBU

Tlf: 67 23 00 00Faks: 64 96 50 01
E-post:  

Besøksadresser:

NMBU Veterinærhøgskolen
Campus Ås
Universitetstunet 3
1430 Ås
Campus Adamstuen
Ullevålsveien 72
0454 Oslo

[Campus Ås: Kart bygninger Kart adkomst]  [Campus Adamstuen: Kart bygninger
[Kontakt NMBU]  [Presse]