Handelshøyskolen, NMBU tilbyr studier i økonomi og administrasjon, samfunnsøkonomi, filosofi, entreprenørskap og innovasjon.

Forskjellen er ikke er så stor mellom fattig og rik når det kommer til lykke, viser ny forskning.

Mina Mælum Norstrøm skrev masteroppgave om hvordan innvandrergründere kan bruke egne ressurser og overkomme barrierer for etablering og suksess i Norge.

Interessen for å starte økonomistudiene ved NMBU har aldri vært større enn i år.

Studentgruppene KnifeClean og KeyLight ble tildelt prisen for beste presentasjon av forretningsidé i emnet Idé og forretningsutvikling.

Professor ved Handelshøyskolen, Ståle Navrud og professor ved Institutt for internasjonale miljø- og utviklingsstudier, Arild Vatn, skal innlede møtet.

Econas studentundersøkelse 2014 viser at NMBU har de mest fornøyde økonomistudentene i landet. Leder av Econa NMBU, Elisabeth Opdal, synes det er hyggelig å se at Handelshøyskolens studenter er så fornøyde.

- NMBU er en skole i vekst, og når vi ser at universitetet og studentene holder et faglig høyt nivå, vil dette alltid være veldig aktuelt for oss som rekrutteringsarena, sier Eivind Ungersness, partner i Deloitte.

Studenter fra Handelshøyskolen NMBU vant både prisen for beste totalløsning og prisen for mest kreative idé under årets Innovasjonscamp med Norsk Gjenvinning.

Bare en politikk for forutsigbar vekst og klare kriterier for tildeling av tillatelser vil sikre norsk oppdrettsnæring, skriver Atle Guttormsen i forordet til ny stortingsmelding.

Sider

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Tlf: 67 23 00 00Faks: 64 96 50 01
E-post:  

Besøksadresser:

NMBU Veterinærhøgskolen
Campus Ås
Universitetstunet 3
1430 Ås
Campus Adamstuen
Ullevålsveien 72
0454 Oslo

[Campus Ås: Kart bygninger Kart adkomst]  [Campus Adamstuen: Kart bygninger
[Kontakt NMBU]  [Presse]