Handelshøyskolen tilbyr studier i økonomi og administrasjon, samfunnsøkonomi, filosofi, entreprenørskap og innovasjon.

Våre forskningsseminarer for vårsemesteret starter onsdag 28. januar. Professor Espen Haug vil holde seminar kl. 12.15 på rom T452, med tittelen "SpaceTime Finance and High Frequency Trading. Where Physics meets Finance”.

Handelshøyskolen har ledige stillinger som øvingslærere til flere av vårets emner.

Næringslivsdagen går av stabelen 11. februar 2015. Masterstudentene Oda Lunaas og Siri Kasseth ved Handelshøyskolen leder planleggingsgruppen, og de kan fortelle at programmet for dagen er nesten klart.

Forskningsprosjektet "CauseHealth: Causation, Complexity and Evidence in Health Sciences", som ledes av Rani Lill Anjum ved Handelshøyskolen, har fått innvilget ni millioner fra Forskningsrådet.

Andreas Havdahl, masterstudent i Entreprenørskap og innovasjon, vant Idékonkurransen for studenter som ble arrangert av NMBU Technology Transfer.

Mathias, Ida, Anders og Sunniva er styremedlemmer i Optimum NMBU. Allerede ni måneder før studieslutt har de sikret seg attraktive jobber i et av de store internasjonale revisjonsfirmaene.

Econas studentundersøkelse for 2014 viser at NMBU har de mest fornøyde økonomistudentene i landet. Leder av Econa NMBU, Elisabeth Vale Opdal, synes det er hyggelig å se at Handelshøyskolens studenter er så fornøyde.

Handelshøyskolen har nå tre stillingsutlysninger med søknadsfrist 25. januar 2015.

- Utdanningen vår er hele tida i utvikling, og det er mye å lære av den økonomiske utviklingen siden 2008, sier NMBU Handelshøyskolens Ragnar Øygard til Finansavisen.

Sider

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Tlf: 67 23 00 00Faks: 64 96 50 01
E-post:  

Besøksadresser:

NMBU Veterinærhøgskolen
Campus Ås
Universitetstunet 3
1430 Ås
Campus Adamstuen
Ullevålsveien 72
0454 Oslo

[Campus Ås: Kart bygninger Kart adkomst]  [Campus Adamstuen: Kart bygninger
[Kontakt NMBU]  [Presse]