Handelshøyskolen tilbyr studier i økonomi og administrasjon, samfunnsøkonomi, filosofi, entreprenørskap og innovasjon.

Handelshøyskolen har nå tre stillingsutlysninger med søknadsfrist 25. januar 2015.

Andreas Havdahl

Andreas Havdahl, masterstudent i Entreprenørskap og innovasjon, har utviklet en ny og spennende forretningsidé basert på rekruttering og talentjakt. For denne idéen vant han Idékonkurransen for studenter som ble arrangert av NMBU Technology Transfer.

Kick-off seminar for masterstudenter

I november arrangerte faggruppen i entreprenørskap og innovasjon et "kick-off" seminar for sine masterstudenter.

Masterkandidat Ekaterina Gavenas og professor Knut Einar Rosendahl har forsket på hva som påvirker CO2-utslippene på norsk sokkel.

Elisabeth

Econas studentundersøkelse for 2014 viser at NMBU har de mest fornøyde økonomistudentene i landet. Leder av Econa NMBU, Elisabeth Vale Opdal, synes det er hyggelig å se at Handelshøyskolens studenter er så fornøyde.

Optimum

Mathias, Ida, Anders og Sunniva er styremedlemmer i Optimum NMBU. Allerede ni måneder før studieslutt har de sikret seg attraktive jobber i et av de store internasjonale revisjonsfirmaene.

Ragnar Øygard

- Utdanningen vår er hele tida i utvikling, og det er mye å lære av den økonomiske utviklingen siden 2008, sier NMBU Handelshøyskolens Ragnar Øygard til Finansavisen.

Studentene som starter studiet i entreprenørskap i praksis denne høsten får studenter som allerede har vært gjennom studiedelen som mentorer. Ordningen er del av et nytt pilotprosjekt ved NMBU.

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Tlf: 67 23 00 00Faks: 64 96 50 01
E-post:  

Besøksadresser:

NMBU Veterinærhøgskolen
Campus Ås
Universitetstunet 3
1430 Ås
Campus Adamstuen
Ullevålsveien 72
0454 Oslo

[Kontakt NMBU]   [Presse]   [Kart Campus Ås]   [Kart Campus Adamstuen]