Handelshøyskolen tilbyr studier i økonomi og administrasjon, samfunnsøkonomi, filosofi, entreprenørskap og innovasjon.

Med overbevisende presentasjon av forretningsplan for et nytt og hemmelig snacks-produkt fra Nortura, gikk Stian, Oda og Truls Erik til topps i Gründeridol 2015.

- NMBU er en skole i vekst, og når vi ser at universitetet og studentene holder et faglig høyt nivå, vil dette alltid være veldig aktuelt for oss som rekrutteringsarena, sier Eivind Ungersness, partner i Deloitte.

3. mars går NM i økonomi av stabelen med første runde. Olav Furuseth, som deltok i fjor, oppfordrer alle studentene på Handelshøyskolen, NMBU til å melde seg på og konkurrere mot andre økonomistudenter i Norge.

Siw Fosstenløkken er tilsatt som førsteamanuensis i entreprenørskap og innovasjon ved Handelshøyskolen.

Econas studentundersøkelse 2014 viser at NMBU har de mest fornøyde økonomistudentene i landet. Leder av Econa NMBU, Elisabeth Opdal, synes det er hyggelig å se at Handelshøyskolens studenter er så fornøyde.

NMBU-student drar på USA-turne for å promotere kampanje knyttet til et brettspill som lærer deg populær innovasjonsmetode.

Mathias, Ida, Anders og Sunniva er styremedlemmer i Optimum NMBU. Allerede ni måneder før studieslutt har de sikret seg attraktive jobber i et av de store internasjonale revisjonsfirmaene.

Masterkandidat Ekaterina Gavenas og professor Knut Einar Rosendahl har forsket på hva som påvirker CO2-utslippene på norsk sokkel.

- Utdanningen vår er hele tida i utvikling, og det er mye å lære av den økonomiske utviklingen siden 2008, sier NMBU Handelshøyskolens Ragnar Øygard til Finansavisen.

Sider

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Tlf: 67 23 00 00Faks: 64 96 50 01
E-post:  

Besøksadresser:

NMBU Veterinærhøgskolen
Campus Ås
Universitetstunet 3
1430 Ås
Campus Adamstuen
Ullevålsveien 72
0454 Oslo

[Campus Ås: Kart bygninger Kart adkomst]  [Campus Adamstuen: Kart bygninger
[Kontakt NMBU]  [Presse]