Undervisningen ved Institutt for naturforvaltning (INA) foregår på mange nivåer. Vi har ansvar for flere studieprogram på bachelor- og masternivå.

Fredag den 27. februar forsvarer Ylva-li Blanck sin avhandling om det historiske brannregimet i Trillemarka-Rollagsfjell naturreservat. Forsvaret finner sted på SKP.

Torsdag 26. februar vil det holdes to gjesteforelesninger om skogbrannøkologi av Dr. Peter M. Brown og Dr. Anders Granström. Begge forelesningene vil være i SU105.

I helgen var INAs faggruppe i økologi med Foreningen Våre Rovdyr på ulvetur i Østmarka.

Fredag den 13. februar forsvarer Karen Lone sin avhandling om LIDAR, habitatstruktur og hjorteviltøkologi. Forsvaret finner sted på SKP.

Torsdag 12. februar vil det holdes to gjesteforelesninger om atferdsøkologi av Kerri Vierling og Simone Ciuti. Begge forelesningene vil være i SU105.

I tilsettingsutvalget i januar ble Muyiwa Samuel Adaramola tildelt opprykk fra førsteamanuensis til professor.

Professor emeritus Bjørn Olav Rosseland har blitt tildelt aqKva-prisen av havbruksnæringen.

Ny forskning viser at Europas rovdyrbestander vokser, på tross av at de deler leveområdene sine med mennesker. Betyr dette at villmarksområder er mindre verdifulle enn antatt?

En forskerblogg om insektenes fantastiske verden: INA har en liten, men entusiastisk forskergruppe innenfor temaet insektøkologi og bevaringsbiologi. De studerer insekter: hvordan de lever, hvordan de bidrar i naturens store samspill og ikke minst: hvorfor vi trenger dem. Nå har de sin egen blogg!

Sider

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Tlf: 67 23 00 00Faks: 64 96 50 01
E-post:  

Besøksadresser:

NMBU Veterinærhøgskolen
Campus Ås
Universitetstunet 3
1430 Ås
Campus Adamstuen
Ullevålsveien 72
0454 Oslo

[Campus Ås: Kart bygninger Kart adkomst]  [Campus Adamstuen: Kart bygninger
[Kontakt NMBU]  [Presse]