Undervisningen ved Institutt for naturforvaltning (INA) foregår på mange nivåer. Vi har ansvar for flere studieprogram på bachelor- og masternivå.

Linn Viken Bøe ble fredag den 27. mars tildelt Bollerøds legat for beste karaktersnitt på mastergraden i skogfag i 2014. I desember fikk hun også Skoglaugets masterstipend.

Kristin Viko Rasmussen fullførte mastergraden i Fornybar i juni 2014. Nå jobber hun som rådgiver i CO2focus, hvor hun jobber med å lage klimaregnskap for andre selskaper.

Mariken Kjøhl har en mastergrad i økologi fra NMBU. I dag har hun en variert jobb som fylkeskoordinator i Forum for Natur og Friluftsliv. Politiske bålsamtaler, allemannsrett og natur- og friluftslivsverdier er noen stikkord av det hun arbeider med i det daglige.

Onsdag den 25. mars holdes det følgende gjesteforelesning: Ethical aspects of the wild-domesticated continuum in tourism

Linn Viken Bøe har alltid vært fascinert av naturvitenskap og naturforvaltning. Med en spesiell interesse for skog ble studier i skogfag et naturlig valg. Det viste seg å være et lurt valg, både faglig, yrkesmessig og økonomisk.

Fredag den 27. februar forsvarer Ylva-li Blanck sin avhandling om det historiske brannregimet i Trillemarka-Rollagsfjell naturreservat. Forsvaret finner sted på SKP.

Torsdag 26. februar vil det holdes to gjesteforelesninger om skogbrannøkologi av Dr. Peter M. Brown og Dr. Anders Granström. Begge forelesningene vil være i SU105.

I helgen var INAs faggruppe i økologi med Foreningen Våre Rovdyr på ulvetur i Østmarka.

Fredag den 13. februar forsvarer Karen Lone sin avhandling om LIDAR, habitatstruktur og hjorteviltøkologi. Forsvaret finner sted på SKP.

Sider

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Tlf: 67 23 00 00Faks: 64 96 50 01
E-post:  

Besøksadresser:

NMBU Veterinærhøgskolen
Campus Ås
Universitetstunet 3
1430 Ås
Campus Adamstuen
Ullevålsveien 72
0454 Oslo

[Campus Ås: Kart bygninger Kart adkomst]  [Campus Adamstuen: Kart bygninger
[Kontakt NMBU]  [Presse]