Undervisningen ved Institutt for naturforvaltning (INA) foregår på mange nivåer. Vi har ansvar for flere studieprogram på bachelor- og masternivå.

Får du jevnlig besøk av piggsvin? Da vil NMBUs forskere gjerne ha kontakt med deg.

Nå næmer det seg avslutning for masterstudentene våre som startet i 2013. Instuttet inviterer alle avgangsstudenter til en uformell sammenkomst med kaffe og kake sammen med våre ansatte.

 

Torsdag den 23. april kommer en stor svensk delegasjon fra Det Kungliga Skog- og Lantbruksakademi for å møte NMBUs skogforskere. Temaene er norsk skogbruk og skogskjøtsel, og især skogskjøtsel for menneskers opplevelser og rekreasjon. 

Linn Viken Bøe ble fredag den 27. mars tildelt Bollerøds legat for beste karaktersnitt på mastergraden i skogfag i 2014. I desember fikk hun også Skoglaugets masterstipend.

Kristin Viko Rasmussen fullførte mastergraden i Fornybar i juni 2014. Nå jobber hun som rådgiver i CO2focus, hvor hun jobber med å lage klimaregnskap for andre selskaper.

Mariken Kjøhl har en mastergrad i økologi fra NMBU. I dag har hun en variert jobb som fylkeskoordinator i Forum for Natur og Friluftsliv. Politiske bålsamtaler, allemannsrett og natur- og friluftslivsverdier er noen stikkord av det hun arbeider med i det daglige.

Onsdag den 25. mars holdes det følgende gjesteforelesning: Ethical aspects of the wild-domesticated continuum in tourism

Linn Viken Bøe har alltid vært fascinert av naturvitenskap og naturforvaltning. Med en spesiell interesse for skog ble studier i skogfag et naturlig valg. Det viste seg å være et lurt valg, både faglig, yrkesmessig og økonomisk.

Fredag den 27. februar forsvarer Ylva-li Blanck sin avhandling om det historiske brannregimet i Trillemarka-Rollagsfjell naturreservat. Forsvaret finner sted på SKP.

Sider

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Tlf: 67 23 00 00Faks: 64 96 50 01
E-post:  

Besøksadresser:

NMBU Veterinærhøgskolen
Campus Ås
Universitetstunet 3
1430 Ås
Campus Adamstuen
Ullevålsveien 72
0454 Oslo

[Campus Ås: Kart bygninger Kart adkomst]  [Campus Adamstuen: Kart bygninger
[Kontakt NMBU]  [Presse]