I deres siste studieår reiser avgangsstudentene på skogfag på utferd for å få internasjonale impulser. I 2015 gikk turen til vestkysten av USA og Canada. Og de fikk bekreftet at enkelte ting er "bigger over there".

Hvert år reiser en betydelig andel av INAs bachelorstudenter til Darbu for å være med på feltkurs. I år hadde de selskap av en reporter fra NRK P1 Østafjells.

Fredag den 3. juli forsvarer Ellen Soldal sin avhandling om livsløpsanalyse, skogmodellering og skogbasert bioenergi.

Tirsdag 16. juni arrangeres gradsdag for Fornybar energi. 

Et NMBU-ledet prosjekt som tar sikte på å forbedre den fornybare teknologiutdanningen og -forskningen ved et ghanesisk universitet, er bevilget 8,5 millioner kroner gjennom Norads EnPe-program.  

Mandag den 15. juni forsvarer Monica Breiby sin doktorgradsavhandling "Nature-based tourism and the role of aesthetic Dimensions".

Torsdag 11. juni presenterer masterstudentene i naturbasert reiseliv sine masteroppgaver. Det er åpent for alle!

Hver femte laks fanget i elvefisket i fjor ble gjenutsatt. Hvordan fiskerne behandler laksen påvirker om laksen dør eller overlever gjenutsetting. Ved korrekt håndtering kan dødeligheten være lav.

Universitetet i Bergen arrangerer et masteremne i høyfjellsøkologi som er åpent for eksterne studenter. Emnet arrangeres som feltkurs på Finse forskningsstasjon i overgangen august-september.

Torsdag den 28. mai forsvarer Meley Mekonen Rannestad sin avhandling om karbonfangst og -lagring i tanzaniansk skog. Forsvaret finner sted i SU 105.

Sider

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, NMBU

Tlf: 67 23 00 00Faks: 64 96 50 01
E-post:  

Besøksadresser:

NMBU Veterinærhøgskolen
Campus Ås
Universitetstunet 3
1430 Ås
Campus Adamstuen
Ullevålsveien 72
0454 Oslo

[Campus Ås: Kart bygninger Kart adkomst]  [Campus Adamstuen: Kart bygninger
[Kontakt NMBU]  [Presse]