Onsdag den 3. juni vil professor Peter Fredman holde et foredrag om reiselivsforvaltning fra et landskapsperspektiv.

Heidi Degnes-Ødemark har en master i naturbasert reiseliv. Hun jobber som fagkonsulent for DNT Oslo og Omegn hvor hun arbeider med å fremme fjellsport.

Onsdag den 27. mai arrangeres det et seminar om REDD+ med to av verdens ledende forskere på redusert avskoging og skogforringelse: prof. Sandra Brown og Prof. Margaret Skutsch.

Fuglearter som bor i Oslo, har ikke større hjerne enn fuglearter som holder seg til landsbygda.

Får du jevnlig besøk av piggsvin? Da vil NMBUs forskere gjerne ha kontakt med deg.

Nå næmer det seg avslutning for masterstudentene våre som startet i 2013. Instuttet inviterer alle avgangsstudenter til en uformell sammenkomst med kaffe og kake sammen med våre ansatte.

 

Torsdag den 23. april kommer en stor svensk delegasjon fra Det Kungliga Skog- og Lantbruksakademi for å møte NMBUs skogforskere. Temaene er norsk skogbruk og skogskjøtsel, og især skogskjøtsel for menneskers opplevelser og rekreasjon. 

Linn Viken Bøe ble fredag den 27. mars tildelt Bollerøds legat for beste karaktersnitt på mastergraden i skogfag i 2014. I desember fikk hun også Skoglaugets masterstipend.

Kristin Viko Rasmussen fullførte mastergraden i Fornybar i juni 2014. Nå jobber hun som rådgiver i CO2focus, hvor hun jobber med å lage klimaregnskap for andre selskaper.

Mariken Kjøhl har en mastergrad i økologi fra NMBU. I dag har hun en variert jobb som fylkeskoordinator i Forum for Natur og Friluftsliv. Politiske bålsamtaler, allemannsrett og natur- og friluftslivsverdier er noen stikkord av det hun arbeider med i det daglige.

Sider

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, NMBU

Tlf: 67 23 00 00Faks: 64 96 50 01
E-post:  

Besøksadresser:

NMBU Veterinærhøgskolen
Campus Ås
Universitetstunet 3
1430 Ås
Campus Adamstuen
Ullevålsveien 72
0454 Oslo

[Campus Ås: Kart bygninger Kart adkomst]  [Campus Adamstuen: Kart bygninger
[Kontakt NMBU]  [Presse]