Undervisningen ved Institutt for naturforvaltning (INA) foregår på mange nivåer. Vi har ansvar for flere studieprogram på bachelor- og masternivå.

Kristin Viko Rasmussen fullførte mastergraden i Fornybar i juni 2014. Nå jobber hun som rådgiver i CO2focus, hvor hun jobber med å lage klimaregnskap for andre selskaper.

Mariken Kjøhl har en mastergrad i økologi fra NMBU. I dag har hun en variert jobb som fylkeskoordinator i Forum for Natur og Friluftsliv. Politiske bålsamtaler, allemannsrett og natur- og friluftslivsverdier er noen stikkord av det hun arbeider med i det daglige.

Onsdag den 25. mars holdes det følgende gjesteforelesning: Ethical aspects of the wild-domesticated continuum in tourism

Linn Viken Bøe har alltid vært fascinert av naturvitenskap og naturforvaltning. Med en spesiell interesse for skog ble studier i skogfag et naturlig valg. Det viste seg å være et lurt valg, både faglig, yrkesmessig og økonomisk.

Fredag den 27. februar forsvarer Ylva-li Blanck sin avhandling om det historiske brannregimet i Trillemarka-Rollagsfjell naturreservat. Forsvaret finner sted på SKP.

Torsdag 26. februar vil det holdes to gjesteforelesninger om skogbrannøkologi av Dr. Peter M. Brown og Dr. Anders Granström. Begge forelesningene vil være i SU105.

I helgen var INAs faggruppe i økologi med Foreningen Våre Rovdyr på ulvetur i Østmarka.

Fredag den 13. februar forsvarer Karen Lone sin avhandling om LIDAR, habitatstruktur og hjorteviltøkologi. Forsvaret finner sted på SKP.

Torsdag 12. februar vil det holdes to gjesteforelesninger om atferdsøkologi av Kerri Vierling og Simone Ciuti. Begge forelesningene vil være i SU105.

Sider

Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Tlf: 67 23 00 00Faks: 64 96 50 01
E-post:  

Besøksadresser:

NMBU Veterinærhøgskolen
Campus Ås
Universitetstunet 3
1430 Ås
Campus Adamstuen
Ullevålsveien 72
0454 Oslo

[Campus Ås: Kart bygninger Kart adkomst]  [Campus Adamstuen: Kart bygninger
[Kontakt NMBU]  [Presse]